發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.5(4310)

[Close]
如果入人地插件場既話,洗唔洗改??
★melissa

已更新, 多謝晒版主 .

请问我2.0.1.0 4121版本打哪个补丁?

引用:
原帖由 270669304 於 2010-8-31 18:42 發表
请问我2.0.1.0 4121版本打哪个补丁?
先用2001-2024

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=222599&page=1#pid2030834

再用2023-2035

統一了貼子真好 ^^ 讚好 v.v

PC-PIONEER Club 已經新至2.0.3.5

更新左2.0.3.5 多謝哂樓主^^

i want to ask something

if i dont update,can i play?

2.0.3.3,可唔可以直升做2.0.3.5?

找不到權限檔件,
應怎樣才看到?

更新得太密, 反而令人有啲反感

我入到\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons之後就搵唔到sourcemod\configs喇..WHY?!

引用:
原帖由 囧狂魔 於 2010-9-1 19:50 發表
2.0.3.3,可唔可以直升做2.0.3.5?
用2023-2035升級
引用:
原帖由 Vin3End 於 2010-9-2 17:09 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2683342&ptid=283671][/url]
找不到權限檔件,
應怎樣才看到?
什麼權限 = = 呢個帖我無set權限
引用:
原帖由 carlf 於 2010-9-2 17:16 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2683378&ptid=283671][/url]
更新得太密, 反而令人有啲反感
因為之前有試過唔出更新一星期,結果有人投訴我
話我控制玩家更新進度又呢樣又果樣
而家跟番官方更新進度出又比你話反感
我唔識做了
希望你明白,我都係跟官方進度出更新
佢地更新得咁密我都無計架 你估整果個好好玩咩
引用:
原帖由 keroropao 於 2010-9-2 19:54 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2684321&ptid=283671][/url]
我入到\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons之後就搵唔到sourcemod\configs喇..WHY?!
因為你無裝插件

唉呦 !! 好想升級最新版

可是台灣的 G X C 不能阿 ... 生惹我就不能在 G X C 上開房了 = =..

點解我一更新上2035 按ICON會話停止運作既

發新話題