發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.5(4310)

[Close]
引用:
原帖由 carlf 於 2010-9-2 17:16 發表[url=redirect.php?goto=findpost&pid=2685454&ptid=283671][/url]
更新得太密, 反而令人有啲反感
引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-9-2 23:16 發表
因為之前有試過唔出更新一星期,結果有人投訴我
話我控制玩家更新進度又呢樣又果樣
而家跟番官方更新進度出又比你話反感
我唔識做了
希望你明白,我都係跟 ...
我反而日日等更新
日日都要上一上黎睇下有冇.
咁我係咪有病

另外,想問下樓主
之前我玩附加元件,生存計時
果陣都會laglag下
而家更新左仲會唔會有呢個問題?
定係尚需時間解決?

我入人地場仲係彈game...唔知點算

2036出來了,希望版主大大快更新~

樓主.
如果我係一排冇玩過.
我而家個version 係2.0.2.6
咁我應該點.
重down定係down你個v2.0.2.3更新檔 直升v2.0.3.5 ?

十卜十卜

引用:
原帖由 LHM1996717 於 2010-9-4 13:40 發表
2036出來了,希望版主大大快更新~
今個星期暫時不會出2.0.3.6,原因是更新得太少東西 = = (只回歸Hard Eight這個舊模式)
可能會等待2.0.3.7才一併推出

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-9-5 04:58 發表

今個星期暫時不會出2.0.3.6,原因是更新得太少東西 = = (只回歸Hard Eight這個舊模式)
我諗2040應該係DLC2

下載先
thx  

問題己解決(可刪除)

問題己解決(可刪除)

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-9-5 04:58 發表

但官方更新了
addoninstaller.exe
launcher.dll
gameui.dll
engine.dll

經測試運行非官方圖都比2035 load得順暢了,建議更新2036

原用Final 2034 破解都沒有問題

Left 4 Dead 2 Update Released

Product Update - Valve

Updates to Left 4 Dead 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
  • Dev Choice Mutation: Hard Eight
  • Fixed a remote DLL loading exploit (MS KB2264107).
  • Fixed a crash when disconnecting a rcon connection due to an invalid password when multiple sessions were already connected.

遊俠:1chi上

純一

之前升2.0.3.4 更新過插件檔
升2.0.3.5 又要做多次?

您好!
我已經跟足指示去安裝新手包及更新包
但入到別人SERVER OR 單機玩, 都是玩了幾秒就彈GAME(沒有任何警告及標示出現)
請樓主及各位師兄指點一下!!!

CPT server 已 update 2035

咁點算:'(
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 44# 的帖子

請重新安裝l4d2 主程式於第2個新位置並下載, 安裝2001-2024 更新, 之後先安裝哩個2035
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=222599&extra=page%3D1

發新話題