21 12
發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 點樣可以有自信心小小...

[Close]

[ 疑問 ] 點樣可以有自信心小小...

我小一個陣就識呢個女仔..
去到e+中三都仲同佢玩緊仲系同一間..
我中一開始中2佢..
中間我溝過好多囡..
但系冇個系會真心真意咁對我...
呢個女仔佢好qute需然我中二個陣表白過..
但系..佢就話佢吾會中二人...
個陣我整系同左佢講句...
好..我放棄愛你..但系我會一直都等你回覆我架..
佢就嗯左一聲就冇..
E+中三我都仲未有女朋友..
中一同中二我有食煙同飲酒..
但系我為左呢個女仔..
我乜都戒曬佢@_@
我乜都可以為佢做....
有次佢忽然喊..我個心真系好痛..
但系我吾夠膽同佢講...
我應該點樣同佢講...
thx x1萬次@_@救解答

若你是真心愛她 ,

就不要再跟其他女性有啥關係好了 ,

為何要說 " 放棄愛你 " ?

我會選擇面對面直接告訴她 .

還有 ,

以後別再 " 食煙 " , " 飲酒 " .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-9-6 12:16 AM 發表
若你是真心愛她 ,

就不要再跟其他女性有啥關係好了 ,

為何要說 " 放棄愛你 " ?

我會選擇面對面直接告訴她 .

還有 ,

以後別再 " 食煙 " , " 飲酒 " . ...
我冇乜同女仔再一齊除左佢..
我放學番學都會陪佢..
因為...我個陣我吾知..但系我整系想呃佢..因為我想等佢..
我已經冇做呢兩樣野好耐了...

佢有無講因咩事喊??
如果唔係男友的話
其實已經唔錯,,一個人只會係自己信得過既人面前喊嫁!!
但係佢話佢唔會中意人定係唔會中意你呢??呢樣野好難講..

佢拒絕左你之後無避開你?
甘樣有兩個可能,,第一你對佢好到佢想keep住而家甘樣
第二係佢可能有中意你,但係怕你會傷到佢!
你地點相處嫁??
佢有無男朋友??

引用:
原帖由 貓小姐 於 2010-9-6 06:33 AM 發表
佢有無講因咩事喊??
如果唔係男友的話
其實已經唔錯,,一個人只會係自己信得過既人面前喊嫁!!
但係佢話佢唔會中意人定係唔會中意你呢??呢樣野好難講..

佢拒絕左你之後無避開你?
甘樣有兩個可能,,第一你對佢好到佢想k ...
你真勤力-.-
6點就開機...
佢冇講..
佢整系話有人同佢講左少少野就喊..
佢仲要話吾知點解喊..
第2樣就吾知-.-
拒絕左冇避開我..
仲一直一直咁聯絡同一齊番屋企..
我同佢..成日都系傾msn..
都系用o的算系好親密o既語言..
例如我會叫佢兒豬..佢會叫我白白豬咁樣-.-
佢冇男朋友架..
佢中一比佢條仔飛左就一直冇男朋友..

甘細個食煙飲酒
街童搵鬼鐘意
就算真係
都係玩玩下

見到甘講~~我覺得佢對你係有感覺既,,
只係佢自己一直停留係朋友個度吧!!
甘你一係msn度同佢講
:[ 其實...我一開始...其實我也...唉跟你說了吧,其實我也挺喜歡我自己的....]
講笑姐~~~
你同佢講其實我一直都仲中意你,,我又唔想令你難做,,
但係我真係好想知你有無中意我??如果無都唔緊要,,大家好似平時甘做朋友
有d野真係唔問係唔會知道,,,我都唔想將來會後悔!!請原諒我甘突然,,,
佢話有少少個d~你話唔緊要嫁!!而家少少好快就多多嫁啦!!做我女朋友啦
我愛你!!

如果佢拒絕左,,,你話唔緊要啦~我都唔會免強你,,,甘我地都仲係好朋友!!如果你有咩唔開心十都可以同我傾嫁^^
甘囉=3=

引用:
原帖由 貓小姐 於 2010-9-6 06:23 PM 發表
見到甘講~~我覺得佢對你係有感覺既,,
只係佢自己一直停留係朋友個度吧!!
甘你一係msn度同佢講
:[ 其實...我一開始...其實我也...唉跟你說了吧,其實我也挺喜歡我自己的....]
講笑姐~~~
你同佢講其實我一直都仲中意你, ...
你個句講笑真系攪到我笑左-.-
咁直接-,.-我怕怕...我膽小如老虎@_@
但系又幾好@_@
好na我決定左一陣食完飯同佢講#_#"勇字上心口!!"

比心機~~就算失敗也好~至少你做左!!
你唔會有後悔出現~~我支持你!!遲d報告一下^^

e+問緊@_@
琴晚呀媽吾比開機-.-囧爆..
岩岩問完,..
怕怕...

被拒絕了..
佢整系話非常麻目..
佢仲話"如果你有乜野吾開心都可以同我傾"里句野只系你對我仲有意思先會講...
當你覺得我吾吸引你就吾會再咁講..
sosad...
之後我再問佢..
咁你中吾中2我..我整系知想呢樣..
佢就話..我吾明..點解一定要講中2吾中2呢..
我咪話我想知姐講na..我吾會傷心的..
迷:只不過系心痛咁解.."呢句冇講."
佢就答我..
冇中2同中2..之後我就答佢..咁算na..

好酸,,,never give up

唉...
好慘..岩岩同個fd講左陣...
超無奈..

睇樓主你同貓小姐對話中 你第2頁所講既野
我覺得只係個女仔唔想告訴你真相而已 而收藏系心裡
我之前都有鍾意個女仔 但我最後都搜找真相 個女仔終於肯講出有冇鍾意我><
所以我覺得你都唔應該咁快放棄住 因佢有冇鍾意過你佢自己也不知道嗎?
你應該都要努力搜找出真相

引用:
原帖由 ★LoVE~炎~★ 於 2010-9-10 11:48 AM 發表
睇樓主你同貓小姐對話中 你第2頁所講既野
我覺得只係個女仔唔想告訴你真相而已 而收藏系心裡
我之前都有鍾意個女仔 但我最後都搜找真相 個女仔終於肯講出有冇鍾意我><
所以我覺得你都唔應該咁快放棄住 因 ...
點搵架哥哥...
教我-.-
岩岩睇出面以為你系洗版..

21 12
發新話題