發新話題

[分享] [ 分享 ] 埋藏在心中的死結(個人經歷..真人真事)

[Close]
寫的好有心機.回貼的更有心機.唔計我.
其實你認為個女仔重要D/你FD重要D?
你要知道個女仔鍾意邊個先得架WO 可能條女唔鍾意你FD鍾意第二個.
其實你係咪怕溝左條女之後會傷害到你FD><

其實咁個女仔對你個fd有無興趣先= =
發夢諗起自己鍾意既人發個咁既夢,
因夢太真,導致心太傷,悲哀

個個夢令到我成個人真係好辛苦-,-...........

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-9-8 17:10 發表
個個夢令到我成個人真係好辛苦-,-...........
我成日發夢但訓醒都唔記得了

GD喎.D中文..
教教我.....
聽日要寫500字..
唔知點吹...

引用:
原帖由 豬加要 於 2010-9-8 22:02 發表
GD喎.D中文..
教教我.....
聽日要寫500字..
唔知點吹...
我係認真...唔係吹水-,-你唔比留見都唔好潑泠水好嗎?-.-

hi...
嘉油老力
上佢吧

引用:
原帖由 布啤啤-v- 於 2010-9-9 18:33 發表
hi...
嘉油老力
上佢吧
咁心急?未溝到就上?錯誤思想(呢d叫強姦 )

小奶b
首先多謝你支持我影片 還幫我加分..
有咩想傾訴可以加我msn的說
[email protected]
通常我都係3-5點先訓架.....

朋友: 真係朋友一定體諒你 照顧你感受 當時應該公平競爭.. 坦然相對
          何況你一定追到架? 因爲甘就同你絕交..呢d真係叫好朋友?
          你有幾信任你地既友情?唔承受挫折點會堅固..(古代出生入死既難兄難弟乜都有得傾信唔信?)
          女同學真係喜歡你多d既..可以怪係你身上?太唔成熟啦呱..

女同學:你點知有無鐘意你朋友?你淨係知你朋友鐘意呢個人而已經

家庭:你追到先解決屋k問題啦.,,我個契女19嵗瞞住傳統屋k拍2年半拖..
         今日失戀mtr撞到..見到我即喊出黎...追到先算啦 咩都有方法解決

愛情:喂!大佬,
         2情相悅,,輪到你話讓比邊個?唔鐘意就係唔鐘意架啦..
         貨物呀.?你喜歡我就讓比你買?
         對女同學唔公平..有考慮人地感受?

你根本就自卑 自負 無自信..!!!
你有信心可以比到幸福人
就唔會希望他們會一齊到 會幸福到..
信心....?
愛情:無
友情:無
自己:無
真係鐘意 就放膽去做啦...
無左年輕人應有的衝勁

想要一個屬於自己既團隊
必先要學會賞識
珍惜.........

唔知比咩答覆你好

引用:
原帖由 [NeXT]-ReMix 於 2010-9-10 03:57 發表
zi5NwXnqIuk
小奶b
首先多謝你支持我影片 還幫我加分..
有咩想傾訴可以加我msn的說
[email protected]
通常我都係3-5點先訓架.....

朋友: 真係朋友一定體諒你 照顧你感受 當時應該公平競爭.. 坦然相對
       ...
恩...多謝你...不過我e加重係未準備好....我都諗緊

對佢示愛吧
我都係咁樣
原本我都係咁
但係因為我叔公既死
令我有膽對佢示愛
令我冇後悔一生
無論結果係點
起瑪對得住自己
如果唔係你可能會後悔一生

感動

如果唔介意
我樂意跟你傾訴喔