發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]

APS 8V8 場已升級至2038

APS  8V8 場已升級至2038
各位快D更新LA ^^

PS: 我唔係ADMIN

去呢個場小心d admin阿
講兩句就ban人.真可笑

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-8 15:56 發表
APS  8V8 場已升級至2035
各位快D更新LA ^^

PS: 我唔係ADMIN
此地無銀3百銀 aps d人醒小小plz

個ser d 設定唔講啦,實有人鍾意玩ge,不過場主charger真係唔係好識簡人做admin lor
成班: 0) admin, 只係識自己人調埋一邊 (想) sm街客,又鍾意開cheat對自己有利
等齊晒16人又唔肯行出safe room係度玩爆witch玩成6,7 mins
等到d人唔耐煩走晒佢又開波沖出黎,去廁所就識叫wait, 去完番黎就粒聲唔出開波
admin郁d就鐘意爆粗鬧人,但人地對面質問番佢1,2句就禁人言,真係admin大晒!
admin帶頭玩跑online, 毫無技術可言, 新手永遠都係新手.
總括黎講呢個ser d admin成班都係 _ _ _.

佢d admin超搞野
有次果個hunter 入錯左第2個場
以為入左aps
無啦啦同全部人say hi
跟住話自己係admin
點知打極!admin都冇反應
笑到我眼水都標埋

哦...你個場我有打過1-2次,好明顯就係佢有某d人仲以:[吋咀係專利。沒品係權利]

以上就係我想對佢個場想講就係呢d野

膠ser黎
特別係某d admin

引用:
原帖由 雞巴男 於 2010-9-14 10:13 發表
個ser d 設定唔講啦,實有人鍾意玩ge,不過場主charger真係唔係好識簡人做admin lor
成班: 0) admin, 只係識自己人調埋一邊 (想) sm街客,又鍾意開cheat對自己有利
等齊晒16人又唔肯行出safe room係度玩爆witch玩 ...
個 hunter撲佢啦 呢個admin成日叫埋自己友一隊 人地另外個隊就比人sm死
有時專登踢一個走 比佢d"FD"入隊
仲有佢成日行行下加返自己hp 以為人地睇唔到 有時明明捉左佢 佢都要整死人地俾自己走
最鐘意就人地個隊未full 就行左先 跟住到佢個隊未full 人地行就係咁爆粗罵人
技術又差成日以為自己好勁咁 係到溝女都唔肯行 成日係度嗌美寶美寶
經常性以自己係admin 以權謀私 只會做對自己有利既野
見人地隊高分d 就踢左一個入人地隊 呢個ser 既admin 同佢班"自己友" 全部都係冇品一族黎
唔信你地自己入去睇下 永遠2隊既分數都會差好多 希望場主好好咁再簡過admin 唔好再比呢班人同流合污
我係呢個場一段時間 可以話知道哂邊個有品邊個冇品
你個場其實都唔多街外既人玩(因為好多自己友) 有時更出面冇場都冇人入 因為你個場俾某d 無品admin同佢一班冇品朋友令到個場俾人標籤 場主應該好好整頓一下呢個場既無品風氣 同埋將無品admin踢走

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-27 19:22 發表

個 hunter撲佢啦 呢個admin成日叫埋自己友一隊 人地另外個隊就比人sm死
仲有佢成日行行下加返自己hp 以為人地睇唔到 有時明明捉左佢 佢都要整死人地俾自己走
最鐘意就人地個隊未fu ...
不能認同更多         

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-27 19:22 發表

最鐘意就人地個隊未fu ...
上次我同個fd入左分數高d個隊,之後個hunter撲佢啦一入場就即刻調走左我個fd,同佢對調,連續兩關都係咁囉,佢鍾意入邊隊就即刻可以入,其他人想轉隊就一定唔得,強烈建議場主更換admin

引用:
原帖由 jasonluk 於 2010-9-28 01:41 發表

上次我同個fd入左分數高d個隊,之後個hunter撲佢啦一入場就即刻調走左我個fd,同佢對調,連續兩關都係咁囉,佢鍾意入邊隊就即刻可以入,其他人想轉隊就一定唔得,強烈建議場主更換admin ...
根本呢個人就以權謀私 似住自己係admin 橫行無忌 只做自己有利既事 人地逆佢意只有"死"

我都比aps d admin同佢d"自己人"蝦過...!
佢地人多蝦人少..仲要爆晒粗...!
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-28 15:24 發表
我都比aps d admin同佢d"自己人"蝦過...!
佢地人多蝦人少..仲要爆晒粗...!
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀 ...
個hunter 咪最叻唔夠人講就禁人地言/ 踢人出去 跟住成班"自己友"你一句我一句爆粗罵人
未玩過呢個場真係要入去見識下 最高分個隊/經常開咪煩住哂既 通常全部自己友 無品人黎

引用:

最鐘意就人地個隊未full 就行左先 跟住到佢個隊未full 人地行就係咁爆粗罵人
技術又差成日以為自己好勁咁 係到溝女都唔肯行 成日係度嗌美寶美寶
經常性以自己係admin 以權謀私 只會做對自己有利既野
見人地隊高分d 就踢左一個入人地隊 呢個ser 既admin 同佢班"自己友" 全部都係冇品一族黎
唔信你地自己入去睇下 永遠2隊既分數都會差好多 希望場主好好咁再簡過admin 唔好再比呢班人同流合污
我係呢個場玩左好耐 可以話知道哂邊個有品邊個冇品
你個場其實都唔多街外既人玩 有時更出面冇場都冇人入 原因係因為你個場俾某d 無品admin同佢一班冇品朋友令到個場俾人標籤 場主應該好好整頓一下呢個場既無品風氣 同埋將無品admin踢走
佢無個人技術咪要靠隊友囉 不過人地都係虐待下街客 滿足下自己姐
遇到真正既 ..  大家明啦

專登踢人走呢d算小兒科啦   有個ser 明明8vs8
但係佢又開18人喎 之後佢d fd 係第17 18個入黎
係度睇左一場  之後下場亂左隊
佢嗰2個fd就jam位入左佢嗰隊
咁嗰2個本黎玩緊人就變左做花生  話要轉番啦
但幾個admin都唔理喎  咁嗰2個人無得玩咪迫住要走囉
呢招係咪仲高明過直接踢呢  人地自己走 佢admin咪無錯囉

full先行同唔full就行 呢d睇佢個人素質既姐    大家明既

溝女呢點你又唔可以怪佢既
窈窕淑女 君子好逑
又或者人地餓左十幾廿年呢
打機都遇到女  仲唔飛禽大咬咩

admin大哂呢一樣野 不嬲都係架啦
之前唔知咩post有個叫 a mosquito既場既admin
都講左句admin大哂  佢想點就點架

d admin同場主一定好熟架
換admin係無用架  換過個名都無人知啦
a君改名做b君  實質上咪又係a君
呢d admin無品行為 d人遇得多  見得多
自自然然就無人玩佢個場架啦
♥ siumingbb`

引用:
原帖由 siumingbb 於 2010-9-28 16:21 發表

佢無個人技術咪要靠隊友囉 不過人地都係虐待下街客 滿足下自己姐
遇到真正既 ..  大家明啦

專登踢人走呢d算小兒科啦   有個ser 明明8vs8
但係佢又開18人喎 之後佢d fd 係第17 18個入黎
係度睇左 ...
呢個hunter 經常搞埋d 小動作 成日扮哂野係d 位開個口 比隊友重生 以為人唔知
有時full 左 自己出黎比人打 又行返安全室話幫大家(自己)加hp
最離譜係我有一次係終點門口捉住左佢 佢整死我走左入去  跟住我話佢 即刻比人圍攻
至於其他都費事講喇 佢自己知自己事啦

發新話題