發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
算數啦...依個板板主成日都話玩L4D 勿認真........

一陣又和諧你地啦.......執生啦兄弟

仲有一句,膠SER有膠ADMIN,此不變的道理你沒理由不懂吧

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-28 16:43 發表

呢個hunter 經常搞埋d 小動作 成日扮哂野係d 位開個口 比隊友重生 以為人唔知
有時full 左 自己出黎比人打 又行返安全室話幫大家(自己)加hp
最離譜係我有一次係終點門口捉住左佢 佢整死我走左入去  跟住我話佢  ...
其實我覺得APS呢個server係唔錯ge
只可惜而家有<hunter撲佢啦>呢個admin擾亂晒成個server d秩序
實在令人睇唔過眼
希望charger場主可以正視呢個問題

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-28 15:24 發表
我都比aps d admin同佢d"自己人"蝦過...!
佢地人多蝦人少..仲要爆晒粗...!
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀 ...
呢位ching可唔可以放上黎睇睇?

我都幾認同你地的睇法... hunter有時又真係幾衰..成日無lala 掛機,有次重到佢做tank tim...又成日掛住打字....

aps 錯隊問題其實charger 都試緊裝d插件....  呢個唯有靠大家自律同場主醒定d la,,

至於亂禁言亂ban 人呢個問題我就真係唔多清楚... 亦冇聽過...  可能個別事件吧

admin郁d就鐘意爆粗鬧人<---hunter  佢冇咪wo... 會唔會係其他玩家???其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我

但我真的不認為呢個係膠ser   希望大家對事唔好對人吧

但至於部分admin 偏私...我諗你地講的不無道理... 始終空穴來風 未必無因,我都認同你地所講的

但點都好,我會同charger講番你地點睇,,,希望大家d街客都多d黎呢個ser 玩la,重有我真的真的唔係admin,我只係常客

如果伺服器版本仍未更新唔排除當較新版伺服器沉落第2版既時候將此帖下沉
此舉都係為左各位場主可以盡本份更新
謝。

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 16:34 發表
aps 錯隊問題其實charger 都試緊裝d插件....  呢個唯有靠大家自律同場主醒定d la,,
自律有用?? 我地好自律咁同admin講錯左隊  結果??
引用:
admin郁d就鐘意爆粗鬧人<---hunter  佢冇咪wo... 會唔會係其他玩家???其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我
爆粗鬧人唔一定要用mic 打字都可以爆粗鬧人
引用:
如果冇左d膠admin 相信相信aps可離"膠SER"呢個名遠一步

maybe you are right
其實admin 唔只佢... 重有雨音分   ppk等

回復 21# 的帖子

各位請注意用詞

引用:
我都幾認同你地的睇法... hunter有時又真係幾衰..成日無lala 掛機,有次重到佢做tank tim...又成日掛住打字....

至於亂禁言亂ban 人呢個問題我就真係唔多清楚... 亦冇聽過...  可能個別事件吧

但至於部分admin 偏私...我諗你地講的不無道理... 始終空穴來風 未必無因,我都認同你地所講的

但點都好,我會同charger講番你地點睇,,,希望大家d街客都多d黎呢個ser 玩la,重有我真的真的唔係admin,我只係常客
wa... 估唔到有咁多人憎呢個ser d admin wor @_@ 我lum "個d人"要自我反醒下啦

[其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我]
aps d 人既實力...大家"有眼睇"啦...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^

你唔係admin唔通係場主 haha, 感覺上似格硬幫佢地講說話, 希望我feel錯啦 lol
其實你見咁多人都爆佢地d賤格行為, 就知到你d "好話"一句都唔岩用la

aps d 人既實力...大家"有眼睇"啦...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^

唔明你咁講係咩意思,可能你真係好勁好勁,但請你唔好係到含沙射影,APS成個場咁多人我唔信冇個勁

hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

aps衰係衰在冇做怪限制姐..咁又唔好話人地係膠ser

衰admin=膠ser??
你地咁樣講真係對個場好唔公平...

至於有人話玩aps既人唔方勁, 咁試問,有邊個一開始已經係神手?

如果勁既話去哂打比賽喇,仲會玩aps?aps呢個場都只係整出黎for fun,勁唔勁又有乜大問題呢?所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?

p.s我唔係admin,只係用中立角度去睇呢單野

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表
hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

你地咁樣講真係對個場 ...
讚好,你講得好有道理,希望大家都能公正看待

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表

你地咁樣講真係對個場 ...
依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班自己友唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:19 發表

依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班友自己唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題 ...
明白你的意思,但我相信好多 多人對抗場都有咁的情況

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:27 發表

明白你的意思,但我相信好多 多人對抗場都有咁的情況
例如邊個場? 我之前玩開另外3.4個8v8 都唔見有咁既情況出現
我諗好少場會有admin 夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地黎滿足自己?!

發新話題