發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:32 發表

例如邊個場? 我之前玩開另外2.3個8v8 都唔見有咁既情況出現
我諗好少場會有admin 夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地黎滿足自己?!
邊個就唔講  但aps就真係冇admin夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地的情況,hunter都冇咪,有呢d情況發生都唔係佢發起,係有咪班人  (有我份la

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:34 發表

邊個就唔講  但aps就真係冇admin夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地的情況,hunter都冇咪,有呢d情況發生都唔係佢發起,係有咪班人  (有我份la
冇咪唔代表唔可以打字架 就算係有D事唔係佢開始發起 係你地班"自己人"發起既 佢都有份煽風點火
唔好唔記得你地係一team 你地會幫自己人係正常 但係我講既野唔只得我見 係好多街客都見過

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:39 發表

冇咪唔代表唔可以打字架 就算係有D事唔係佢開始發起 係你地班"自己人"發起既 佢都有份煽風點火
好的,咁你叫佢同你道歉la !!!

凡事就唔好對人唔對事,
冷靜D諗下先,唔係既話 一定有人不滿,
因為當中只有一d人係無辜姐,不可一概而論。

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:41 發表

好的,咁你叫佢同你道歉la !!!
咁叫佢地開定個道歉啟事都得  我諗受害人多不勝數

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:44 發表

咁叫佢地開定個道歉啟事都得  我諗受害人多不勝數
嗯嗯~~似乎大家對Hunter怨念好深。。。都要la

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 19:42 發表
凡事就唔好對人唔對事,
冷靜D諗下先,唔係既話 一定有人不滿,
因為當中只有一d人係無辜姐,不可一概而論。
依家係講緊佢地一堆人  唔係指向某人度
佢地自己知自己事啦

哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER問題......我地會話下佢嫁喇.....各位高手...真係唔好意思.....

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:47 發表

依家係講緊佢地一堆人  唔係指向某人度
佢地自己知自己事啦
可唔可以講邊堆??  想知自己有冇份

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 19:49 發表
哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER ...
你依家咩意思 你地鐘意一班朋友sm 街客以為自己好勁?  你地唔敢分開打姐 你地試下個個唔開咪睇下點  睇下你地技術先啦 剩係識跑online真係以為好犀利咁
講小動作邊夠你地admin 咁犀利   
仲有依家唔係主要話你地sm 問題 係你地人格問題呀傻仔 唔好係度懶叻回覆左先啦

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:50 發表

可唔可以講邊堆??  想知自己有冇份
咪痴埋hunter 個堆囉

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:57 發表

咪痴埋hunter 個堆囉
其實我地都成日x阿hunter la

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:54 發表

你依家咩意思 你地鐘意一班朋友sm 街客以為自己好勁?  你地唔敢分開打姐 你地試下個個唔開咪睇下點  睇下你地技術先啦 剩係識跑online真係以為好犀利咁
講小動作邊夠你地admin 咁犀利   
唔該你睇下你地場 開 ...
一班朋友一齊玩 勁既話 又話sm街客
分左隊打 叫你地行快D 又話唔好嘈 而且呢隻game係玩teamwork既
如果唔合作 唔一齊跟上個節拍 咁樣點玩 就算你地唔識玩都好 我唔介意
但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 我有我咁
跟住又有人話 你好勁咩?唔勁就唔好嘈
我睇到呢到火都黎 你地又唔識玩 教你點做 行快d
又話人地點點點 你咁不滿人地教你點玩and你咁唔中意個ser 咁你就一早唔玩啦~

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:02 發表

分左隊打 叫你地行快D 又話唔好嘈 而且呢隻game係玩teamwork既
如果唔合作 唔一齊跟上個節拍 咁樣點玩 就算你地唔識玩都好 我唔介意
但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 ...
我唔覺你地係教人 你教人係咪會粗口橫飛問候人老母?
有d人玩得好正常 行最尾失手比人捉左你地嘈咩?你地未試過俾人捉?
嘈完仲要係度唉唉聲 有d 新手可能唔係好識16人場
你地又要問候人老母 又要踢人出去? 你地係咪一開始就識玩呀?
仲有好多人玩得好正常 失手俾人捉左 做咩事無啦啦又比人罵 係咪自己冇俾人捉過?
你地都係打機姐 咩事又要踩人又要問候人地 你地講哂粗口x 人 人地仲要聽你地講?
如果我係唔玩呢個ser既 我使咩係度打咁多字出黎 你估我得閒無事做打出黎屈你地? 我打出黎係希望你地注意下自己人格同態度
同埋你地真係一班朋友呀 踢走d 街客俾自己友入隊

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表
hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

aps衰係衰在冇做怪限制姐..咁又唔好話人地係膠ser

衰admin=膠ser??
你地咁樣講真係對個場好唔公平...

至於有人話玩aps既人唔方勁, 咁試問,有邊個一開始已經係神手?

如果勁既話去哂打比賽喇,仲會玩aps?aps呢個場都只係整出黎for fun,勁唔勁又有乜大問題呢?所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?

p.s我唔係admin,只係用中立角度去睇呢單野
利益申報:我無話過佢膠ser, 唔好屈我 你指明道性好d
"所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?"
咁APS d人就可以因為出面d新手玩得廢就x人呀媽, good logic
同埋我無標籤過人囉
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 19:49 發表
哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER問題......我地會話下佢嫁喇.....各位高手...真係唔好意思.....
你係APS admin? 咁岩喇, 上次我地6frd vs你地8frd, 我地領先緊個時你地個ser無lala hang左(唔知點解呢)
之後又無開番wo, 咁一係約戰多次la!
不過今次真係請你地唔好再"chok" 怪, 多屍仔比我地, 唔係點神手都唔夠你地admin鬥

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:02 發表

但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 我有我咁
跟住又有人話 你好勁咩?唔勁就唔好嘈
我睇到呢到火都黎 你地又唔識玩 教你點做 行快d
又話人地點點點 你咁不滿人地教你點玩and你咁唔中意個ser 咁你就一早唔玩啦~

我諗你講既呢個情況唔會係我身上出現囉

而家講緊d admin無品, 關個ser咩事? 你up緊乜呀....

定係你曲線話緊個ser

BTW, 做咩咁多人扮中立點知原來係"被告"

發新話題