發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:19 發表

你係APS admin? 咁岩喇, 上次我地6frd vs你地8frd, 我地領先緊個時你地個ser無lala hang左(唔知點解呢)
之後又無開番wo, 咁一係約戰多次la!
不過今次真係請你地唔好再"chok" 怪, 多屍仔比我地, 唔係點 ...
如果我係admin
我早就通知左charger啦~
上次斷線既團戰 我有份睇冇份打~
仲有開場唔係admin話開就開
charger先係場主
同埋樓上果位朋友
係講緊admin 再轉話 一堆人
唔該你睇下先講野
而我睇唔過眼 又話果堆人點點點

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:54 發表

你依家咩意思 你地鐘意一班朋友sm 街客以為自己好勁?  你地唔敢分開打姐 你地試下個個唔開咪睇下點  睇下你地技術先啦 剩係識跑online真係以為好犀利咁
講小動作邊夠你地admin 咁犀利   
仲有依家唔係主要話 ...
abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話唔用咪?  唔用咪邊好玩嫁...悶到死.....@@

PS. 我都係由街客變成APS的FANS........

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:33 發表

如果我係admin
我早就通知左charger啦~
上次斷線既團戰 我有份睇冇份打~
仲有開場唔係admin話開就開
charger先係場主
咁我而家咪話約囉, 你急乜者
個場緊係場主開唔係admin開啦, 真係當我白痴啦你
同埋我同呀jacky3515講者, 不過如果有admin見到呢個post, 由其是Peace Walker先生, 都可以幫我通知佢,
約個時間再戰

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:35 發表

abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話 ...
我自己都係街客出身 入左個ser玩 玩耐左
又變左網友
起初我夠係廢果隊啦
abcldo111所講既fd底sm 我夠試過啦
如果你當我地一早識既fd底一齊玩果D
you are wrong!

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:19 發表

依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班自己友唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題 ...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^
<<<#24
唔算?

講真,個場都係for fun姐,admin問題咪admin問題囉,點解要話埋其他人呢?仲要吹到約戰..你地捻下本身想講邊d問題先,而家搞到好似話哂有份玩aps既人囉..

我又唔明同fd一隊有咩問題,難道朋友唔可以一齊玩嗎?    至於話sm街客,街客玩l4d2都只係為for fun姐..你地又洗乜講到咁嚴重呢?  唔係想串,只係想你地捻下...

只為中立,沒有挑釁成份

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:35 發表

abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話 ...
依家咪話左唔係一堆自己友sm 街客呢個問題 係品格既問題 但係我見你頭先打段野咁有挑釁性 咁我都循例要覆下你姐
唔係等陣又俾人攝位話我啦 你咁堅持呢個問題 你唔係諗住係呢個位拎分呀?

回復 45# 的帖子

我都唔係話你..^_^你太激動

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:38 發表

咁我而家咪話約囉, 你急乜者
個場緊係場主開唔係admin開啦, 真係當我白痴啦你
同埋我同呀jacky3515講者, 不過如果有admin見到呢個post, 由其是Peace Walker先生, 都可以幫我通知佢,
約個時間再戰 ...
你邊到睇到我急呢?
場主山左場 大家都冇得玩姐
大家都好unhappy嫁~

唉真係多分身

係約戰就快啦
我花生都準備好曬
唔好好似之前個咩m群ser咁話打又唔打
浪費曬我d花生

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:44 發表
唉真係多分身   
佢地全部fd 底黎等陣講多幾句又比人圍攻

回復 54# 的帖子

分身???邊到.???
ps:我唔係分身

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 20:18 發表

我唔覺你地係教人 你教人係咪會粗口橫飛問候人老母?
有d人玩得好正常 行最尾失手比人捉左你地嘈咩?你地未試過俾人捉?
嘈完仲要係度唉唉聲 有d 新手可能唔係好識16人場
你地又要問候人老母 又要踢人出去? 你地係咪 ...
邊個講粗口 問候人老母?
你指個名出黎
唔好只係話你地你地
冇實際例子好難去support你自己個論點

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:47 發表

邊個講粗口 問候人老母?
你指個名出黎
oscar 個一堆囉 唔係最興架喇咩?
至於邊個既你地自己知自己事 你地問心冇講過呢d 說話?
你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
你話論點 我依家同你辨論緊?
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 20:50 發表

oscar 個一堆囉 唔係最興架喇咩?
至於邊個既你地自己知自己事 你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
你話論點 我依家同你辨論緊?
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個 ...
屈我地係冇著數 而講粗口好有可能係個別例子
而且依家咁都唔似討論 一定要係辨論?
我知你唔係想指死一個 但都唔可以範指晒果堆人 因為一定有人係無辜囉

發新話題