發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 20:50 發表

oscar 個一堆囉 唔係最興架喇咩?
至於邊個既你地自己知自己事 你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
你話論點 我依家同你辨論緊?
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個 ...
你好驚比人入你咩???   講真, 人格問題係人的修為.....人地冇品....傷害到人.....人地冇家教姐........出得黎玩, 預左嫁啦......你第一日玩ONLINE GAME咩, 好似小朋友咁......有咩事比人蝦就同人地阿媽講......做人成熟D啦

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:57 發表

你好驚比人入你咩???   講真, 人格問題係人的修為.....人地冇品....傷害到人.....人地冇家教姐........出得黎玩, 預左嫁啦......你第一日玩ONLINE GAME咩, 好似小朋友咁......有咩事比人蝦就同人地阿媽講......做 ...
出得黎玩? 依家做古惑仔呀?
人地開開心心打場機 冇啦啦比人罵比人問候?
你出街 我指住你個頭同你講x你老母得唔得呀

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:57 發表
出得黎玩, 預左嫁啦
出黎打機要預左比人傷害? 咪玩啦

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:02 發表

出得黎玩? 依家做古惑仔呀?
人地開開心心打場機 冇啦啦比人罵比人問候?
你出街 我指住你個頭同你講x你老母得唔得呀
咁你同電腦玩啦.....@@

出去波地踢波的情況咪又係一樣............如果你X我的話, 有原因的話我接受KA..........做人呢, 最緊要懂得反思.....話得你岩唔岩呢.....只不過佢地用錯左詞語....唔好怪佢地啦......我知你大人不記小人過嫁....

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:57 發表

屈我地係冇著數 而講粗口好有可能係個別例子
而且依家咁都唔似討論 一定要係辨論?
我知你唔係想指死一個 但都唔可以範指晒果堆人 因為一定有人係無辜囉 ...
因為我知個堆人大部分都係冇品 至於個小部分我同佢道歉
如果你叫我打名我實打唔到架 我唔通要記哂全部玩過既人D名?

其實有d玩家真的不多識玩,我地都冇話用粗口罵人

但有d唔識玩又唔肯聽人講,做tank又要亂沖,成日追屍行最後,連累整個隊的我們真的會罵
唔係因為我地覺得自己勁,係因為呢個係團隊gamE,我地緊張

我都相信好多對抗場都會有呢個情況,但無論如何,我代APS 向呢D玩家講聲道歉吧!

至於ADMIN 的問題,我會同charger講了,與其爭吵落去,倒不如大家俾d建設性的建議吧

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:07 發表

咁你同電腦玩啦.....@@

出去波地踢波的情況咪又係一樣............如果你X我的話, 有原因的話我接受KA..........做人呢, 最緊要懂得反思.....話得你岩唔岩呢.....只不過佢地用錯左詞語....唔好怪佢地啦...... ...
咁你地罵人既原因係咩? 佢地係新手 ? 定係人地俾人捉左?咁請問佢地錯左d咩? 要反思d 咩
你唔好調轉黎講 依家係話緊佢地人格問題  你講個d 野同返佢地講就岩
x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:11 發表

咁你地罵人既原因係咩? 佢地係新手 ? 定係人地俾人捉左?咁請問佢地錯左d咩? 要反思d 咩
你唔好調轉黎講 依家係話緊佢地人格問題  你講個d 野同返佢地講就岩
x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣 ...
打機講粗口好閒姐...唔好太介意

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-9-29 21:04 發表

出黎打機要預左比人傷害? 咪玩啦
咁就唔係喇, 係度同你地上多一堂啦......呢個世界咩人都有......有人係電腦傷害到你咪算係咁囉........難保呢個世界冇人傷害你喎

小朋友....要諗下點解, 會因咩事比人話呢, 係咪配合唔到大家呢??

凡事都要用個腦, 諗清楚先講出黎.........呢個世界唔會有人無端白事媽x你的.........真係口水多咩???   諗下啦.....

幫助APS 各admin回憶一下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 21:08 發表
其實有d玩家真的不多識玩,我地都冇話用粗口罵人

但有d唔識玩又唔肯聽人講,做tank又要亂沖,成日追屍行最後,連累整個隊的我們真的會罵
唔係因為我地覺得自己勁,係因為呢個係團隊gamE,我地緊張

我都相信好多對抗場都會有呢 ...
你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:18 發表

可唔可以詳細講下咩事?? 我應該唔係度

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下
好的~大家也一人少一句吧。。。我真的會跟admin們及charger反映的

再強調 ~ 我真的不是不是admin!

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:18 發表

多謝分享

引用:

你只影粗口 又唔影埋前文
人地緊係唔會無啦啦講粗口啦~

發新話題