發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下
其實本來大家各有各講, 係個個jacky一入黎就話比佢sm班人上黎呢度呻者...
一開始就想罵戰, 我諗你都係唔好應佢好了, 以免比佢得逞

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:22 發表

你只影粗口 又唔影埋前文
人地緊係唔會無啦啦講粗口啦~
haa, 你睇下緊張到你,
我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬黎既
就係想睇你呢下反應

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:22 發表

其實本來大家各有各講, 係個個jacky一入黎就話比佢sm班人上黎呢度呻者...

我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬 ...
咁po 上黎la ~~

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:22 發表

我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬 ...
你唔知就唔好話人緊張~
依家你係投訢緊人個ser

引用:

仲要講埋d 歪理用黎認同自己所講既野

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:11 發表

咁你地罵人既原因係咩? 佢地係新手 ? 定係人地俾人捉左?咁請問佢地錯左d咩? 要反思d 咩
你唔好調轉黎講 依家係話緊佢地人格問題  你講個d 野同返佢地講就岩
x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣 ...
咪係囉, 我咪話人地人格有問題囉, 人地有問題又關你事???       咁你娘親有冇同你講話唔好同D壞人玩呀???

咁我要唔要搵晒APS全體人員同你道歉??

你要的話, 我即刻準備.......我地APS的人好大體的.......

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:26 發表

仲要講埋d 歪理用黎認同自己所講既野
歪理 呢樣野好主觀 係你眼中好既野 咪真理囉
唔係你眼中咪歪理囉

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:25 發表

你唔知就唔好話人緊張~
依家你係投訢緊人個ser
哈, 我唔知架, 你既行為比我感覺到係咪係囉,
可能你唔係呢, 可能你係驚唔係緊張者, who knows
BTW, 我幾時投訴人地個ser? 不嬲講緊d admin, 又係斷章取義

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:29 發表

歪理 呢樣野好主觀 係你眼中好既野 咪真理囉
唔係你眼中咪歪理囉
咁你覺得佢邊一句有道理?

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:16 發表

咁就唔係喇, 係度同你地上多一堂啦......呢個世界咩人都有......有人係電腦傷害到你咪算係咁囉........難保呢個世界冇人傷害你喎

小朋友....要諗下點解, 會因咩事比人話呢, 係咪配合唔到大家呢??

凡事都要用個 ...
笑左
轉場 我唔同左隊 要求調返都比人吊
咁係咩原因呢?
係咪d人係現實上比人傷害過 依家要係電腦傷害到其他人
引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下
同意 個jacky3515講d野真係好弱智
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:28 發表

咪係囉, 我咪話人地人格有問題囉, 人地有問題又關你事???       咁你娘親有冇同你講話唔好同D壞人玩呀???

咁我要唔要搵晒APS全體人員同你道歉??

你要的話, 我即刻準備.......我地APS的人好大體的....... ...
睇下佢 郁d又搬人娘親出黎

本人呢個貼既題目係APS 8V8 場已升級至2035
咁你地入黎就話呢樣點點點呢樣又點點點
你地唔係想投訴?

引用:

哦, 三個ADMIN都出聲......而你就好似一個小朋友咁要求道歉......明白晒.......多謝分享

littledemonlynn, 似乎你的人緣比較差呢.....我都未見過雨音會講D咁KE野

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:30 發表

你係咪有問題呀? 我諗你去青山搵醫生檢查下好D...
你睇唔明我寫咩???   中文字黎喎.......

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:31 發表

咁你覺得佢邊一句有道理?
真係唔識字的啊, littledemonlynn叫你唔好理我地呀......

發新話題