發新話題

HKD團隊片[無聊之作]

[Close]
個人frag show= =
不如剪佢mix/match demo d片段出黎仲好啦= =(打得mix/match對手唔會太差掛)
呢條片,d人反應慢左少少,槍法又差左少少,有2幕仲做左少少馬

引用:
原帖由 wong24865 於 2010-9-17 22:00 發表
個人frag show= =
不如剪佢mix/match demo d片段出黎仲好啦= =(打得mix/match對手唔會太差掛)
呢條片,d人反應慢左少少,槍法又差左少少,有2幕仲做左少少馬
版上面有DEMO,關鍵字:HKD

回復 30# 的帖子

你有無留意佢地係向左行............
0.1係會將個人推前,HITBOX留係後面咪成立-.-

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-17 22:23 發表
你有無留意佢地係向左行............
0.1係會將個人推前,HITBOX留係後面咪成立-.-
我指射擊者既左面-,-
0.1既話血都會係HITBOX到噴出黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-9-17 22:40 發表
我指射擊者既左面-,-
0.1既話血都會係HITBOX到噴出黎92192
=.=轉左女仔

都話左係HLTV 關係lo.................

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 02:25 發表
都話左係HLTV 關係lo.................
HLTV自動0.1將人物推前,
實體就會係呢到

實體點會係呢到?? hitbox應該系慢過model 佢地係向左行wo

http://www.youtube.com/watch?v=GLQrO-9Al6A&feature=related
點解0.1會爆model呢?
明唔明? hltv hltv

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 10:33 發表
http://www.youtube.com/watch?v=GLQrO-9Al6A&feature=related
點解0.1會爆model呢?
明唔明? hltv hltv
條片=.=
好屈機
射果度,變爆頭

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 10:30 發表
實體點會係呢到?? hitbox應該系慢過model 佢地係向左行wo
我口中實體既意思係hitbox....
佢地係向左行...但我意思係主角既左面....姐係佢地既右面...
況且果個人又冇到過準星果個位置...

如果係向左行 hitbox應該係右唔係左

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 14:50 發表
如果係向左行 hitbox應該係右唔係左
InMg既視覺:HITBOX係左面
Ged既視覺:HITBOX係右面

InMg既視覺:目標向左行 hitbox 100%係右邊 點會左?

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 15:43 發表
InMg既視覺:目標向左行 hitbox 100%係右邊 點會左?
InMg既視覺目標向左行?...

發新話題