發新話題

HKD團隊片[無聊之作]

[Close]
係呀 我1直都講果3個都係向左前方行

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 19:09 發表
係呀 我1直都講果3個都係向左前方行

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 15:43 發表
InMg既視覺:目標向左行 hitbox 100%係右邊 點會左?

兩個視點都係向左?-,-

唔係InMg既視點 ged 係向左好細微 因為ct 去到果個位1定係要向右(ctct)

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 19:15 發表
唔係InMg既視點 ged 係向左好細微 因為ct 去到果個位1定係要向右(ctct)
咁你認為GED有冇行過黎呢度?a_a

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢個我真係唔知 有demo就知

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2010-9-18 19:40 發表
呢個我真係唔知 有demo就知
冇行過果度既話應該唔會射果度中人......

求demo

InMG.F真係神手.......

因為tabby都噤講: 真係神手

如果係下下headshoot就更好睇lu
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2010-9-19 21:42 發表
InMG.F真係神手.......

因為tabby都噤講: 真係神手

如果係下下headshoot就更好睇lu
我地係唔係同佢打過?-,-

有咩......

都唔記得lu

佢地係一隊強隊^ ^

笑,D人係洞果到唔射佢,特別係上左箱果一個望住佢射都唔射=.="

對手真好弱                     
仍需努力
on_Q

引用:
原帖由 etison 於 2010-9-23 00:21 發表
對手真好弱                     
仍需努力
個一班對我來講高手來.......

只係你太勁姐

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-9-19 22:38 發表
我地係唔係同佢打過?-,-
有..
果陣我仲係入左團無耐-,-

Match : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=271753
Imng 都有打
唔覺係神手

引用:
原帖由 誠實波板糖 於 2010-9-29 21:59 發表
Match : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=271753
Imng 都有打
唔覺係神手
唔識Imng...

仲有...

kk1ww2見到邊個都話神手架.0.

發新話題