發新話題

織田無控場好唔掂

[Close]
引用:
原帖由 靈活鞋子 於 2010-10-1 19:10 發表
阿松大技轉做S版招大
咁樣不如直接玩s版啦
因為無控場..所以要加控場咁樣變化就局限左

支持轉玩s板
季節

個人認為s版多變化多組合英...唔錯..

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

織田可以減速減到你0速=.=

正信道3道雪  3招0      就算食唔中正信招中範圍減速   都有道雪既大範圍減速 +道3既全地圖減速

慢到唔想玩/.\信玄完全被牽制

另外fa玩棄保也是不錯的選擇    只少唔會出現聯合3 cut 呢個現象

b版有b版的獨特
s版有s版的好處
s版雖然有唔同變化既英
但係都有佢既唔好之處
咁當然b版都有不少唔平衡既地方 e.g.控埸英方面

b版有太多唔平衡既地方 e.g.控埸英方面,主力方面,如果改阿松大技轉做S版招大,就會平衡番,上軍搶埋果=2控vs2控

平衡...隻隻英全部一樣技 搞掂

j田直爆陣 本多2龍 屈唔屈

信長出控場裝囉

本多都得
打團戰既add團長noadd me

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-2 01:13 發表
平衡...隻隻英全部一樣技 搞掂
我鍾意你既回答

可以幫控的還有光秀..(雖然冇人會團戰出佢-.-)
btw要強暈的話聯合仲有一隻-.-
村上義jj.暈得仲威過光秀- -

雙cut其實好濫
del 左宇助招大改做其他
果心招大變成強暈0.1 秒 但石仔變無敵(另類卡位控場,要用得好好 卡到自己主力就..)
阿松建議大絕變做新信既大 姐係令wer 技重新cd
因為阿松個技能組明顯係殺一個人
改做s版咁 毛毛化
不如del q 毛毛個技能組
雙方都無得用
改就一係改竹中招大(個個拎去爆塔,打人其實仲痛),島左大
控場我認為有多個方法
卡位,吸(大友大咁),暈,慢,破甲,
仲有可以整到咁
當敵軍離開自身x範圍內將每秒扣x血
當敵軍離開該區域後將每秒扣自身和區域的距離的x傷害

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-2 13:13 發表
雙cut其實好濫
del 左宇助招大改做其他
果心招大變成強暈0.1 秒 但石仔變無敵(另類卡位控場,要用得好好 卡到自己主力就..)
阿松建議大絕變做新信既大 姐係令wer 技重新cd
因為阿松個技能組明顯係殺一個人
改做s版咁  ...
果心如果強暈0.1..咁不如直接冇得強暈-.-

引用:
原帖由 grando00637 於 2010-10-2 14:17 發表

果心如果強暈0.1..咁不如直接冇得強暈-.-
cut 技用
同埋果石基底係落石基底(好似係)
所以點都有暈

織田5主力

酒井長宗大友前田本多

我得出既結論係織田會贏

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-2 15:07 發表

cut 技用
同埋果石基底係落石基底(好似係)
所以點都有暈
邊有咁多技比你cut=.=//.......咁樣比直接暈兩秒冇強暈仲要弱

發新話題