發新話題

前田慶次...

[Close]
前田多血+大技屈呢個係事實 ..
出場率低就5G
但我個人覺得佢少魔所以唔會成日玩(牛牛都係)

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 17:31 發表

紅字一直在玩命
手然鋼追住你都咪話唔s_m
明明神息可能都唔係幾殺到 就係因為1技同大技既效果 898

同波子一路你可以龜塔打架嘛
得閒係暗位出黎1技衝出黎
3技下你 吉下你 電下你就300
問題係小魔都唔係重點,係d技既 ...
後期真田狗女鬼小等追著你又點?
咁樣全部加移速既英都del哂佢囉

後期高攻係重點 中期你最多幾多攻?
法輪對普攻無減免

一般人龜塔會食到幾多冰? 龜塔只係唔死
紅字 唔好唔記得波子大技
你沖出去又要開抗殺 殺唔到又浪費水錢

前田呢隻英係6lv果陣對法c有巨大既殺傷力 但係法c又秒唔到佢 係就係煩d既
法c 暈 跟住閃 就走到

引用:
原帖由 grando00637 於 2010-10-2 12:13 發表

不多說,紙上談兵-.-......如果真係咁勁,點解出場率唔見得好高?
因為太易玩同太悶 .
一技追住人打打打 .
冇乜技術可言 .
相比起淺井,信長
技術重要好多 .
所以比我揀我都寧願玩淺井好過 .
個人意見 . 不喜勿插

如果將慶次魔量加高1點

會吾會令呢隻英更加強大^_^

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-3 17:40 發表

後期真田狗女鬼小等追著你又點?
咁樣全部加移速既英都del哂佢囉

後期高攻係重點 中期你最多幾多攻?
法輪對普攻無減免

一般人龜塔會食到幾多冰? 龜塔只係唔死
紅字 唔好唔記得波子大技
你沖出去又要開抗殺 殺唔到 ...
真田果招大黎 前田果招一技 好唔同 狗女3技係行得快 同前田一樣 但係佢豆腐 而已大技一技不強(指強期)
有技術沒品=廢!

英雄定位? 狗女係?? 真田係?? 前田係??
好果連定位都唔清楚 冇野好講
你明的話  技能組分別 英雄三圍 血魔上限??
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 on 於 2010-10-7 00:52 發表

真田果招大黎 前田果招一技 好唔同 狗女3技係行得快 同前田一樣 但係佢豆腐 而已大技一技不強(指強期)
鬼小呢咁?
同埋定位為追殺

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-10-7 01:34 發表
英雄定位? 狗女係?? 真田係?? 前田係??
好果連定位都唔清楚 冇野好講
你明的話  技能組分別 英雄三圍 血魔上限??
真田前田皆是持久型追殺
狗女係秒殺型,3技+攻速比較緊要 移速都係走佬/配毒刀用

分析完之後要點

前田係好難殺既 1技魔水閃走左 如果出法輪同屈血

但系依隻英真系好悶

沒什麼接技可言
宇智波分團 - F.E.A.R 信長團現正招生

食兵能力吾錯 尾刀屈機

到左6lv隻隻兵電一下食兵又幾好架

食兵能力低
咪出粒落石囉;o
可以殺人 又可以食兵  最主要有得加得多魔