30 12
發新話題

建議修改

[Close]

建議修改

1.馬場招

真係好大下wo
+70甲

出埋40%真係唔得掂

建議16lv大 50甲好了

2.以力量為+傷害的英雄修改+既血量or修改屬性增幅 因為酒井果d on_英魚神9100都夠做
建議酒井禁用魚神/1技吸血lv4改為35%/大絕重生後只有75%血量

3.玉子3技都幾痛下 大技差唔多仲可以秒殺人 同直江招大神秒有乜分別0.0
我覺得改到係輔助殺人會好好多,因為有強暈  1lv大 每枝箭25點傷 2lv大 45點傷我諗都得既

4.魚神傷害/2過強
建議75%傷害,其他人分擔可得25%傷害

5.洞察都照得ok遠
對"拆"1:看到但不能用法球技能傷害忍者
對"拆"2:改至400範

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 17:24 發表
真係好大下wo
+70甲

出埋40%真係唔得掂

同埋建議以力量為+傷害的英雄修改+既血量or修改屬性增幅 因為酒井果d on_英魚神9100都夠做
爆發力低..加上要有條件加甲..唔覺有幾強-.-

引用:
原帖由 grando00637 於 2010-10-2 18:29 發表

爆發力低..加上要有條件加甲..唔覺有幾強-.-
通常40%,(和泉巨龍爆平蜘蛛/再生x3)+毒刀走去爆塔都幾強
又有食兵技,走佬有2技+移速
d馬場會因為招大而唔谷血,易發動。發動後會走去爆塔

係就係唔多強,但你要殺佢都唔係易 有大技檔災

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 18:44 發表

通常40%,(和泉巨龍爆平蜘蛛/再生x3)+毒刀走去爆塔都幾強
又有食兵技,走佬有2技+移速
d馬場會因為招大而唔谷血,易發動。發動後會走去爆塔

係就係唔多強,但你要殺佢都唔係易 有大技檔災 ...
2技+移速有係條件發動....你自己都講得唔多強=.=此post已完

引用:
原帖由 grando00637 於 2010-10-2 18:48 發表

2技+移速有係條件發動....你自己都講得唔多強=.=此post已完
睇黎你唔識用囉
搵隻兵仔50%血以下2技滿足左你願望
+60%速話唔勁?你講得你自己真強

馬場呢隻英我覺得係難殺 如果佢出左梅毒 追斬d法c都咪話唔慘

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-2 21:06 發表
馬場呢隻英我覺得係難殺 如果佢出左梅毒 追斬d法c都咪話唔慘
吉鋼巨龍7800梅毒好似係秒殺式
打得又守得 sm

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 19:23 發表

睇黎你唔識用囉
搵隻兵仔50%血以下2技滿足左你願望
+60%速話唔勁?你講得你自己真強
哪來的說自己強...50%以下目標真係隨時係身邊?

引用:
原帖由 grando00637 於 2010-10-2 22:05 發表

哪來的說自己強...50%以下目標真係隨時係身邊?
假設隨身物吉鋼7800等等 點一下兵仔 再2技不就行嗎
冇既話9100都走得有凸

覺唔覺寧寧好廢?後期招大分散又唔痛
攻又低,攻距又近 人地行幾下就要追了

如果大家諗到唔用大單殺人咁我都冇野好講

如果馬場大技都要改 咁不如直接del走隻英?
馬場既特點就係肉盾 煩
同埋 你認為馬場真係有咁多魔&(食兵能力 重點)出你所謂既秒殺式裝備?
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-10-3 01:59 發表
如果馬場大技都要改 咁不如直接del走隻英?
馬場既特點就係肉盾 煩
同埋 你認為馬場真係有咁多魔&(食兵能力 重點)出你所謂既秒殺式裝備?
出裝備唔係用魔出架 可能我理解錯左
如果唔改馬場我覺得大友d攻都變冇用

但肥極都要有個限度架
後期根本就玩晒

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-3 10:07 發表

出裝備唔係用魔出架 可能我理解錯左
如果唔改馬場我覺得大友d攻都變冇用

但肥極都要有個限度架
後期根本就玩晒
(認真)咁團戰點解5出?

引用:
原帖由 小明坐飛機 於 2010-10-3 10:13 發表

(認真)咁團戰點解5出?
相信是未到後期就g掉

你要睇返佢基本能力係點..70甲可以剛剛好

30 12
發新話題