發新話題

強化森蘭丸既建議

[Close]
招3技改做多重箭...
1級=2支
2級=3支
3級=4支
4級=5支
平時大技16lv先得4支
如果真係改成咁  7lv已有5支~ 清兵計落去係500%攻擊力

不如3技改做加攻擊力%(類似玉子)
1級+9%
2級+18%
3級+27%
4級+36%
每提升2級會優化天生技能, 即多重箭
2級=2支箭(計埋主箭)
4級=3支箭(計埋主箭)

因為升級左攻擊力  多重箭威力理應下降

本身森仔都勁過今川啦
仲改勁森仔d技
變相今川都要改埋

森蘭強大既3技壓線無左
點夠肥川打?
早期如果森蘭對肥川
不斷放3技根本就系佢壓線方法之一
而家招3技變大技
雖然暈系勁左
但cd15秒既暈無埋
其實系間接弱勢左
No one can Overcome me with any Reason.

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-3 01:09 發表

升一技食兵... =O="
咁佢招1技就係比你食兵架啦

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-3 01:05 發表

因為呢招既原意係想人用盡個距離._.
如果係咁 應該學大技多招天生技....會閃去大技暈左既敵人到....咁樣就真係殺到人

其實我唔借咁想 =.=
唔係因為你招大唔好
而係我幾鍾意而家隻森仔
除左佢招onj1技

森仔建議
1技改掉 w技應該改極低機率 極高倍數爆擊 加強森仔爆發
2技問題唔大 起手問題你可以先閃戒後2技
3技無咩問題 係投射物慢姐
大技的多重箭改做6lv時學得既天生技 大技改其他/加其他野 如屬性加成,攻擊加成等等

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-3 17:56 發表
森仔建議
大技的多重箭改做6lv時學得既天生技 大技改其他/加其他野 如屬性加成,攻擊加成等 ...
咁森仔就變左遠攻隱英

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-3 20:03 發表
咁森仔就變左遠攻隱英
森仔建議
大技的多重箭改做6/8lv時學得既天生技 大技改其他/加其他野 如屬性加成,攻擊加成等等
大技可以係5/15 敏(升上去多一枝箭)
大技可以係5/20 攻
(升上去多一枝箭)
極低機率可以係3% 爆 6倍
反正森仔殺人通常都係等爆凍云
now 爆擊都殺到人

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-4 18:44 發表

森仔建議
大技的多重箭改做6/8lv時學得既天生技 大技改其他/加其他野 如屬性加成,攻擊加成 ...
森400%攻速好快有..3%6倍..又好殺又好爆仲要快肥主力..

我角得都要高上小小森仔ge功;
好似肥川;佢有1技+力;食次快好多;
旦森仔冇;so森同肥川打次之都係書;
so+高佢d敏會好d

我角得都要高上小小森仔ge功;
好似肥川;佢有1技+力;食冰快好多;
旦森仔冇;so森同肥川打次之都係書;
so+高佢d敏會好d

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-4 18:44 發表

森仔建議
大技的多重箭改做6/8lv時學得既天生技 大技改其他/加其他野 如屬性加成,攻擊加成 ...
唔得唔得3%都好高

原文已更新._.

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-3 17:56 發表
森仔建議
大技的多重箭改做6lv時學得既天生技 大技改其他/加其他野 如屬性加成,攻擊加成等 ...
機率同爆幾多 ? 好似上泉柳生3技咁 >?
大技 本生都勁
學番樓上某會員講 森仔改左 咁肥川都要改勁埋 ?

發新話題