發新話題

有人抄我個團名(大家唔好同e個人玩)

[Close]

回復 6# 的帖子

抄唔係問題
我地又無話你地垃圾
係你地嘈我地先

聖殿騎士團也是在到過聖地,以及十字軍東征後才建立的。它的起源鮮為人知。約1118年,香檳區有個叫德‧帕英的騎士,也許是聖伯爾納的親戚。

咩圖都係抄正規,正規團最大-____-"v

引用:
原帖由 乂昇昇 於 2010-10-2 21:06 發表
樓主..我想入會
+我msn先
[email protected]

我地叫假面の軍勢,你就叫假面之軍勢!
甘即系明同我過五去姐!?
你廢過我既!!
當你系一棵樹,我就系一個天空,
當你系一個天空,我就系一個太空!!
你只系一粒塵!!!
當我系一粒塵,你就系粒細菌!!明五明丫?!
~~~~~~~~~~世界系共鳴嫁~~~~~~~~~~~~~~
你永遠都系揸過我就揸過我!!!
你系一枝牙籤,我就系一枝棍!!!
當你系一支棍,我就系一動樓!!!
你點都係廢過我地~

原來又係小 學 雞....
咁我宜家係抄...
你吹咩???

你d垃圾正係識玩信長
係信長團就唔好綜合ser玩la
(係你地話人垃圾先)

嘩 你咁講 你仲似 你抄都夠9啦
仲要我地吹@@?吹咩呀 你有咩俾我地吹????
. 小 學 雞...?你話緊你自己呀?   小 學 雞既定義係咩?你明唔明l?
我呢家 17碎 係唔係小 學 雞??

引用:
原帖由 假面之阿朗 於 2010-10-2 20:35 發表
第一    我無抄你....你係綜合垃圾團...我係信長團

第二    我開信長團...點知你綜合會有個咁既名既團??
唔好俾我睇到你係綜合玩 ,垃圾

引用:
原帖由 ☆千本櫻☆ 於 2010-10-2 22:36 發表
嘩 你咁講 你仲似 你抄都夠9啦
仲要我地吹@@?吹咩呀 你有咩俾我地吹????
. 小 學 雞...?你話緊你自己呀?   小 學 雞既定義係咩?你明唔明l?
我呢家 17碎 係唔係小 學 雞?? ...
算la,人地中5小童(請睇巴士毒男)膠上腦咩人都唔理+la

引用:
原帖由 剎那*雷 於 2010-10-2 22:41 發表

算la,人地中5小童(請睇巴士毒男)膠上腦咩人都唔理+la
佢係巴士毒男"  我係巴士呀叔呀
我呢家有壓力呀~~
罵咪罵佢 洗俾面佢呀~"
抄人團名仲要on 7 99 咁銀串"
                                                         唔係同雷講"
同個毒男講

估唔到ed咁ge人

我都知架啦     .......你一定係係咁開ac    開左1個名:[假面☆飛爺]   仲入左我個團   唉  唔同你d小學_玩lor      

請注意...

千奇唔好同d小學_玩   要開ac姐  你信唔信我係咁開ac   1個ac1個post呀..   垃圾小學_

ps:
註冊日期:2010-9-28

其實同名有幾難....至於係米抄我唔評論~~(路人甲,勿插 )

最後可能會變成信長區同綜合區大戰= =
點解佢話綜合垃圾
都要開個post上來
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=297131

聖殿騎士團也是在到過聖地,以及十字軍東征後才建立的。它的起源鮮為人知。約1118年,香檳區有個叫德‧帕英的騎士,也許是聖伯爾納的親戚。

我仲想問
不知假面の軍勢有無同過依條友嘈過

絆月~天才

條友係開左個ac入我個團
知後又開個ac
又開個團
你話要唔要唱

發新話題