發新話題

有人抄我個團名(大家唔好同e個人玩)

[Close]
我就話呢:綜合團點都勁過信長團
綜合團乜野都玩下.樣樣野都有個經驗
信長團只不過係打信長
多方面既叻定係單一方面既叻好?
(注意:綜合包括信長=.=)
表達能力不太好
原本之字果個團只係因為同名而鬥爭
而家話人廢.加左條罪上身

唔好再話佢喇,我驚佢聽日上報紙跳樓死係關於網上欺凌呀
團隊天堂強力收生

回復 30# 的帖子

因為個假面之阿朗係和絆月~天才是同一個人
這個明顯是一場報復
聖殿騎士團也是在到過聖地,以及十字軍東征後才建立的。它的起源鮮為人知。約1118年,香檳區有個叫德‧帕英的騎士,也許是聖伯爾納的親戚。

備註:*紅字為重點

拜託啊,打了一堆字海無非都係想你們睇一下,希望真係會認真睇

事先聲明:我是中立的
,我的團是綜合fd團,兩樣都有玩,但玩信長多
wa....不要見怪我的發表
睇完所有回覆
大部份留言都笑死朕

例如整個帖既主旨抄名
先講下抄名,,,其實係唔係真係有分邊個抄邊個?

好多game都有團,咁人地係一個game開左個團,你又係一個game開左個團,差唔多/一樣名,姐係唔同人開,你開得遲代表你抄人?

最原始問題,人出世你又抄人出世?(拿,你地內裡咩報復果d我當然唔知,只是在中立討論話題)

之後係帖入面既問題
綜合團同信長團的互插
被指抄名的會員說了這樣的一句:
"第一    我無抄你....你係綜合垃圾團...我係信長團"
可能我理解同別人理解既唔同
但係我理解出黎係話樓主個團係垃圾團並不是話所有綜合團垃圾

另外
綜合同信長所行既方向根本就唔同,都唔知成日嘈黎做乜野
絕信啊果d就話姐,因為差唔多模組而且大都係模仿野信

打左咁多野都唔知有冇漏d咩,都係果句"理性討論就好了"

但有樣野想樓主反省一下
標題係有人抄我個團名(大家唔好同e個人玩)
我知道你應該覺得人地團名差唔多而覺得唔高興
但係你一句"大家唔好同e個人玩"
已經ko左理性討論呢到
令到隨後既回覆充滿火藥味
我覺得呢,,如果一開始好聲氣d
正常對方都會講聲對唔住,佢真係好想用呢個名等等
刻名抄襲除外

有打錯d咩或得罪左,講定聲唔好意思先
都係果句"理性討論就好了"

備註:*紅字為重點

引用:
原帖由 qoomela 於 2010-10-3 01:38 發表
信長團只不過係打信長
表達能力不太好
原本之字果個團只係因為同名而鬥爭
而家 ...
同感~不過我可以講咩都迫玩(除左信長)

最大問題
個條友開左好多個AC
入人團
+上係唔玩
你話9唔9

回復 36# 的帖子

最大問題,,你理人地做d乜??
五通人地行街痾屎都關你事(?)

引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-10-3 03:31 發表
最大問題,,你理人地做d乜??
五通人地行街痾屎都關你事(?)
你地比人玩
你唔嬲?
好多團都係受害者

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2010-10-3 03:35 發表

你地比人玩
你唔嬲?
好多團都係受害者
你大可以 查下會員name
alan_wong 龍之振 又或其他出名團隊/會員
但又有幾多人會好似你咁開post呢
(我路過而已 不用就我reply作回覆)
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 假面之阿朗 於 2010-10-2 22:33 發表
原來又係小 學 雞....
咁我宜家係抄...
你吹咩???
話人___" 你又有資格咩

你又算老幾呀  仲有你話人地係綜合團
你真係慳小小了  我晚晚都見到你係綜合出現"
   你唔好再係到0n框框了   想用咪講囉  
認真講句. 同名仲好了  多個盟友。 (覺得唔岩或錯既 唔洗出聲)

中文同日本d字係唔同你怕咩人認唔到姐?
仲有我想入樓主個團

回復 40# 的帖子

多左個無品盟友仲慘= =
聖殿騎士團也是在到過聖地,以及十字軍東征後才建立的。它的起源鮮為人知。約1118年,香檳區有個叫德‧帕英的騎士,也許是聖伯爾納的親戚。

同樓主身同感受-.-我地團名都比人抄唔少-.-
但係都不至於post出黎-.-

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2010-10-2 19:41 發表
我個團係假面の軍勢
有個人叫假面之啊朗   佢個團叫假面之軍勢
大家唔好以為係我個團既人
請大家(劉意)
我個團no12名
其實抄你團名就點解唔好同佢玩姐
~ok明晒佢唔係你團既人

引用:
原帖由 qoomela 於 2010-10-3 01:38 發表
信長團只不過係打信長
其實我想講
如果一個人淨係練跑
一個人籃球呀足球呀跑呀跳呀乜都練D
一日如果跑100米既話邊個會羸
同埋果句  綜合包括信長?
包括就唔洗分SER喇  包括絕信 暴信就真
唔該用用腦先講D野出黎好唔好
唔係想插你  只不過你D理論太廢姐
PS.練跑既人唔會同你參加籃球呀足球呀果D比賽

發新話題