27 12
發新話題

締ξ死神ψ將我個post copy之後自己開多個post

[Close]
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-10 17:32 發表
有時好心都比人駡...無耐 我今次幾接受死神解釋,出發點正確,或者下次死神再幫會員,係佢篇文章註明.不過我都極欣賞樓主以這種方法投訴,唔駛吓吓駡戰先得... ...
十卜十卜,不過好多人都投訴死神,都真係慘d

已標明「有用戶問」,那請問還有甚麼問題?

未徵詢閣下意見就寫閣下的名字,更顯不尊重,所以本人才決定用這方法。

閣下屬於用戶,對吧?

回復 #17 締ξ死神ψ 的帖子

可是我的貼是[討論]...
而不是發問的呢

回復 #18 團*RIckY 的帖子

那個沒有甚麼討論價值,

答案只有一個。

那只不過是一個 既定的遊戲設定。

今次我支持死神...佢出發點冇錯...
佢只係幫樓主你姐...
睇怕佢唔會為左呃1分而做出呢D行為...

不過都好同意肥蕭講法...
理性討論...證明樓主係一個成熟的人

咩沒有甚麼討論價值...
答案唔會可能得一個...
石田三成招大絕有可能對唔同英雄做出唔同傷害..
也有可能對戰塔/軍營造出特定既傷害...
還可能有甚麼特殊情況下佢招大絕唔會攻擊敵人..
百地三太夫用第一招技能遁地會不會受到石田三成招大絕攻擊...
石田三成被百地三太夫摧眠之後d兀鷹群會不會繼續攻擊...
石田三成被暈眩兀鷹群會不會繼續攻擊...
這也不知道...
說甚麼沒有討論的價值...
信長之野望係一隻有變數既game...
可能石田三成被明智秀滿招大絕打緊...
d兀鷹群會消失呢??

回復 #21 團*RIckY 的帖子

閣下問題只有一個:

「請問有冇人知石田三成招大絕每一隻兀鷹扣幾多血......」

就算是閣下以上提出的問題,大多也是已有答案,只是還未尋覓得到。

引用:
原帖由 團*RIckY 於 2007-6-10 18:10 發表
咩沒有甚麼討論價值...
答案唔會冇可能得一個...
石田三成招大絕有可能對唔同英雄做出唔同傷害..
也有可能對戰塔/軍營造出特定既傷害...
還可能有甚麼特殊情況下佢招大絕唔會攻擊敵人..
百地三太夫用第一招技能遁地 ...
算吧la你,人地隻手遮天,你奈佢咩何?               

回復 #22 締ξ死神ψ 的帖子

可我沒有這樣問...
我只是問兀鷹群有幾"強"...
同埋"大多也是已有答案,只是還未尋覓得到。"
答案是人找出來的...
討論也能夠找出答案...
不同人的意見..
能夠把它綜合一起...
成為不同的答案的喔

引用:
原帖由 團*RIckY 於 2007-6-10 18:21 發表
我只是問兀鷹群有幾"強"...
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D3

請再看一次。

而且這些也是已經設定的遊戲系統,所以答案只有一個,不會改變的。

例如: 在攻擊時有36%的機會, 造成1.8倍的傷害,並增加額外傷害20點。

這會因討論而改變麼?

若果沒有更多問題,這投訴無效。

我都係支持死神..
佢出一番好心..你竟然...

我覺得死神今鑊做得岩

我覺得死神無做錯wor~

p.s.死神做左版主壓力係唔係好大呢?XD

27 12
發新話題