發新話題

請死神版主還本人一個公道,好讓在下可放心發帖。

[Close]
引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-10 14:15 發表

我已經pm左小飛豬              
其實就好似 吹水區咁 連post 雖然係有分重要性

但仲良多數都會扣分 就算係龍大連post 都會照扣

點解??要公平而已 做唔到公平 只係比人話
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-6-10 14:17 發表

其實就好似 吹水區咁 連post 雖然係有分重要性

但仲良多數都會扣分 就算係龍大連post 都會照扣

點解??要公平而已 做唔到公平 只係比人話 ...
從佢做左版主的一刻已經預左自己不會受公平對待                  

根據sweetom所言,原來所有犯版規的事情也應該以同樣的罰則處理。

那麼即是犯版規的也應一律清空積分?

原來犯版規不需理會其嚴重性,實在可笑。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-10 17:26 發表
根據sweetom所言,原來所有犯版規的事情也應該以同樣的罰則處理。

那麼即是犯版規的也應一律清空積分?

原來犯版規不需理會其嚴重性,實在可笑。 ...
我淨係知道你e+公私不分

照你咁講係咪姐係全版既人乎合你既標準就可以講粗口都唔洗受罰先

即你認為所有含「粗口」的帖子一律同樣扣分,清空?

連post扣分也有多有少的,難道粗口就是例外,必須或一扣分?

不理會嚴重性,等如所有偷竊者也要終身監禁一樣的無稽。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-10 17:54 發表
即你認為所有含「粗口」的帖子一律同樣扣分,清空?

sweetom自己也懂得說「連post」也會多扣/少扣分。

難道這就是例外? 不理會嚴重性,等如所有偷竊者也要入獄一樣的無稽。 ...
講粗口會被清空分數呢個制度真係只有你至諗到

你連提醒會員呢個步驟都冇做,你唔係玩針對係咩?

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-10 18:01 發表

講粗口會被清空分數呢個制度真係只有你至諗到

你連提醒會員呢個步驟都冇做,你唔係玩針對係咩?
版規已寫得清清楚楚,沒有提點的需要。

對其他用戶也一樣,何針對之有?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-10 18:03 發表

版規已寫得清清楚楚,沒有提點的需要。

對其他用戶也一樣,何針對之有?
你姐係話將所有犯版規的人的分數都清空?                   

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-10 18:07 發表

你姐係話將所有犯版規的人的分數都清空?                   
這是三國區版主所提出,本人不同意,認為要分嚴重性。

若要或一扣分,只能跟隨這個:

2007年4月19日 如有在本區或者其他區,惡意發帖.積分會被清空

或一扣分之說實在是無稽之談。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-10 18:08 發表

這是三國區版主所提出,本人不同意,認為要分嚴重性。

若要或一扣分,只能跟隨這個:

「2007年4月19日 如有在本區或者其他區,惡意發帖.積分會被清空 」

或一扣分之說實在是無稽之談。 ...
好啊

反正你自己也有犯規

三國版主記得公私分明,清空死神的分數

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=24354

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-10 18:13 發表

好啊

反正你自己也有犯規

三國版主記得公私分明,清空死神的分數

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=24354
這不關我事,請自行向三國區版主提出。

那麼閣下對本人裁決還有沒有理由反對?

回復 #40 熾烈紫龍 的帖子

好地地又搵D舊野講
只會令大家誤會加深...

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-10 18:16 發表

這不關我事,請自行向三國區版主提出。

那麼閣下對本人裁決還有沒有理由反對?
你洗鬼咨詢會員意見?

你e+隻手遮天,唔洗提問會員都自行扣分,咁小既事你自己都決定唔到?

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-6-10 18:19 發表
好地地又搵D舊野講
只會令大家誤會加深...
小心被流彈擊中                    

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-10 18:20 發表

你洗鬼咨詢會員意見?
這好像是閣下的投訴帖子,

若對判決沒有反對,即投訴無效。

發新話題