發新話題

[影片] omG!!信長驚現9 吊人的___=[ (有圖,,有RP)

[Close]

omG!!信長驚現9 吊人的___=[ (有圖,,有RP)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原來系咁
我知道了~~~~~~

@@ 爆埋裝 我地都冇怪你地 我地只係話你地爆裝
係你條友無啦啦話傻系乜有話唔比爆裝架咩
我冇話唔比爆裝 但你呢句傻系[08個張圖]惹起哂我地把火
我唔覺得我地9吊 爆裝仲要串人地 你地就真係9吊人__=]  你見你d隊友都唔幫你就知咩事啦 我唔走埸已經好比面你 同埋我地廢就要比你話弱智 你以為你係邊位呀=] 仲有你做咩唔post你自己講過既野出黎 someonx invlan 我諗你都係其中1個 !! 你做呢d行為 就真係博比人泥F_CK你老母啦

睇睇睇

睇睇睇

睇睇睇

殺馬汁裝好正常
仲要系打裝 冇問題嫁

係...汁裝冇問題....比人吊咪算-.-'''伊d野經常會比人吊架啦... 樓主仲要串番人

pplykey 好心你喇 人地爆完裝 汁人裝 就沒品喇 俾人吊好正常姐~.~ 你仲要幫口 我沒講過百地 又沒怪你 你仲要串我地 咁沒品個個係咪你先@@ 人地汁完我裝  你仲要吊反我轉頭 你仲好意思POST VLAN到?-.- 我問唔候反你屋企人 我點對得住我自己既良心@@ 仲有 你真係好**侮辱成份** 我固你真人一定好7.7 個樣同隻狗一定沒分別^^ 我睇死你一世玩信長都唔會有好下場 知唔知點解我咁講你^^ 你自己睇反rp你就知 我地唔走場好比臉你喇@@ 大西頭先生 ~.~

睇黎咀左都好耐下

引用:
原帖由 Nohara00923 於 2010-10-9 17:30 發表
殺馬汁裝好正常
仲要系打裝 冇問題嫁
但係有d人 比人打爆裝 就咀炮+走場

好衰格....
人地汁裝,有問題?
係咪比你地串
咩彩都攞晒啦
仲要講埋人地老豆老 母 ,你咩料
有咩資格嘈人地老豆老母

汁裝?_?
無問題..
日日都會有呢d事發生.
咁咪有好多post?!

點解vlan總有d人  輸唔起  唔想比人殺馬  又控得廢既  不如唔好用馬
如果唔係  用左  比人殺左  裝係地下  隨人地點處理  您咁輸唔起  仲要講人屋企
不如唔好用馬  自己行去買  人死又唔會比人汁到裝  願望達成 ?

我從來冇話我輸唔起 唔該你睇清楚我講咩啦 我都話左我冇怪佢殺馬汁裝 係佢汁完裝..我地只係 [唉...45..肥唔起仲要汁裝

佢就串我地...睇08個張圖 係佢話我地先... 同埋我已經好面佢 冇走埸 重點唔係講佢汁我地裝 係講佢汁完裝仲要串我地

唔該樓上個條友睇清楚先講野啦 仲有個什麼InFiNiTe!Killer 你唔係我地係一定唔會明 45緊仲要肥唔起 比人汁完裝 仲要

比d甘既人話弱智,,傻系..唉

InFiNiTe!Killer 我咩料關你咩事^^ 係咪家下要有料先可以問候人地老豆.老mo ^^ 隻手生係我到 我想點講就點講 你咬我食^^ 你再嘈 我問候你全家+18代都得@@ 佢唔岩先 殺狗汁裝係正常@@ 但係汁完仲要串串哄^^ 咁我係咪要吊9佢先@@

發新話題