19 12
發新話題

[分享] [ 分享 ] 可吾可以搵人比d意見我...

[Close]

[ 分享 ] 可吾可以搵人比d意見我...

我中意左個女仔,係同班同學黎...((佢留級的

但佢大我1年. 哩個未算係point

問題係...而家只係我對佢有意思,但佢對我並冇意思...((已暗示左

而且...就算我再死lug落去,我都係唔得((自問樣唔算ok;;;雖然佢話佢中意人係唔睇樣

fd話:你要溝佢,簡直係要將冰山劈開/你都係算啦,就算你開trans-am,明鏡止水,爆seed,黎料,開大都gg唔到佢架啦

而且...並冇1個成功既男士溝到佢-,-((指大我1年個班令仔

亦有fd話:你要溝到佢?!冇乜可能囉!! 就算你要溝落去...你都要死厚面皮到底...你溝落去就預左佢當住大班人say你no,而且

會踩你

佢係好口直心快既人((所以比fd叫佢做村姑-___-"

但我堅真心中2佢no玩玩下溝人個d...我想知我應該點做好,綜合d fd既意見

@@
溝女唔係睇樣
大膽一點試一試吧
沒有不可能的

成功既話要記得阿

等待
可以為佢做多d..

亦有fd話:你要溝到佢?!冇乜可能囉!! 就算你要溝落去...你都要死厚面皮到底...你溝落去就預左佢當住大班人say你no,而且

會踩你

你個fd想媾先咁講掛

溝女最高境界 --- 純粹9 up 如有雷同 實屬巧合

對於
呢d樣ok 搞笑白痴 有
d低b 兼唔多理人感受既
女...除非你超級令仔先得囖...哈哈...講下笑
要認真返..咳...咳...
佢唔會受媾 只會媾人 當佢好朋友甘關心 不過死小逝..
媾女唔預我
你有心事都唔搵我喇 你呢
唔好單刀直入...正面溝..望
係佢個方位 卻視線不在佢身上...
你用段時間 感覺好似
媾緊佢 但過1個禮拜 之後要冷淡..對
佢忽冷忽熱..忽遠忽近...時而親密曖昧

西

!

當佢 覺得唔習慣或者好奇 (感覺怪怪地)=成功大半
關於某d話題要裝不在乎...
掛住人 唔一定要 講出口
其實 不定時的一個sms 已經代表了你這刻 諗起佢
至於 這刻 除了曖昧説話... 你個sms乜都可以(心情 狀態 趣事 做緊咩 感受 有咩諗法)
但唔一定要覆返波

廢話講住甘多先 唔多想用腦住...
得閑msn 傾計

岩你岩你

thx 大家ar!
我會努力

引用:
原帖由 [NeXT]-ReMix 於 2010-10-8 21:03 發表

對於
佢唔會受媾 只會媾人 當佢好朋友甘關心 不 ...
呢位哥哥對世事了解多了 佢既說話是對的

係幾靚 不過你fd講得岩 有d似 呀姑=.=

引用:
原帖由 [NeXT]-ReMix 於 2010-10-8 21:03 發表

對於
傳說中既食lemon方法?

引用:

d樣ok 搞笑白痴 有
...除非你超級令仔先得囖...哈哈...講下笑
認真返..咳...咳...
唔會受媾 只會媾人 當佢好朋友甘關心 不過死小逝..
女唔預我
心事都唔搵我喇 你呢
好單刀直入...正面溝..望
佢個方位 卻視線不在佢身上...
用段時間 感覺好似
緊佢 但過1個禮拜 之後要冷淡..對
忽冷忽熱..忽遠忽近...時而親密曖昧
沁姐 講緊自己嗎-3-

回復 1# 的帖子

勇敢點啦    大膽一點試一試吧

引用:
原帖由 [★]__逝儿 於 2010-10-8 21:19 發表

我女神~~~
樣子..

好像還是一般吧..

btw支持您吧.
宇智波分團 - F.E.A.R 信長團現正招生

等待
可以為佢做多d..
...........

引用:

對於
我都係甘覺得
用段時間對佢好~~之後再冷淡d~~就知佢中唔中意你~~
忽冷忽熱係幾好~~但係成日甘會比人覺得唔緊~~女人有時都幾麻煩嫁~~
但係有一種女仔唔同d~~就係當你對佢唔好既時候~~佢覺得係你玩緊佢~~就會直接斷絕來往
都係個句~~直接問下佢最好~_~

引用:
原帖由 貓小姐 於 2010-10-23 02:59 發表

我都係甘覺得
用段時間對佢好~~之後再冷淡d~~就知佢中唔中意你~~
忽冷忽熱係幾好~~但係成日甘會比人覺得唔緊~~女人有時都幾麻煩嫁~~
但係有一種女仔唔同d~~就係當你對佢唔好既時候~~佢覺得係你玩緊佢~~就會直接斷絕 ...
如果有甘既諗法 再加埋甘既舉動
表示對你無好感 無意思...

想要一個屬於自己既團隊
必先要學會賞識
珍惜.........

19 12
發新話題