19 12
發新話題

懷疑有人私下扣我分!!

[Close]

懷疑有人私下扣我分!!

今日sweet版主加了我6分,我好清楚我當時既分係167-169分

但係我返來之後分數變左163,短消息冇顯示係邊個扣我分

唔通我比人刪左帖?

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-11 18:07 發表
自己睇吧,唉!!
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=29853&extra=page%3D1&page=6
唔關事                    

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-11 11:59 發表
平息事件不是恰當理由,除非能提出理據,否則維持原判。

希望閣下能改過,共創更優質的論壇討論氣氛。
我相信係因死神要維持原判,所以將糖版主比回的分扣回...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-11 18:30 發表

我相信係因死神要維持原判,所以將糖版主比回的分扣回...
咁都得

姐係事件仲未平色到                         

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-11 18:32 發表

咁都得

姐係事件仲未平色到                         
耐心等候,我已反映比三管知,等佢地裁決吧,唔好用過激及過敏的反應...多謝合作..

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-11 18:41 發表

耐心等候,我已反映比三管知,等佢地裁決吧,唔好用過激及過敏的反應...多謝合作..

睇出面個標題都見到

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-11 18:44 發表

睇出面個標題都見到
出面個標題見到你食飽飯冇事做找交嘈
我路過邊打我><(拖..)

引用:
原帖由 小零 於 2007-6-11 19:40 發表

出面個標題見到你食飽飯冇事做找交嘈
我路過邊打我>
唔好撥火,呢度唔係水區,有興趣去水區吹...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-11 20:20 發表

唔好撥火,呢度唔係水區,有興趣去水區吹...
A_A再大火都唔會燒親我
皆因某隻怪..既矛頭唔係我
都唔會燒親我-口-v
再講,就算我唔出聲
佢都會照搞事a_a

刪帖只有.管理員可以刪..所以無得上訴

你話有人亂扣你分.你可以睇下邊個扣你分..自己個貼..就可以睇.

引用:
原帖由 小零 於 2007-6-11 22:05 發表

A_A再大火都唔會燒親我
皆因某隻怪..既矛頭唔係我
都唔會燒親我-口-v
再講,就算我唔出聲
佢都會照搞事a_a
你咪係成日玩明智秀滿果條友?
呢d私人恩怨你唔好插手會好d

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-12 00:13 發表

你咪係成日玩明智秀滿果條友?
呢d私人恩怨你唔好插手會好d
我唔會理你地有d咩恩怨
我不嬲都當你地d野係笑片咁睇-.-
原來我比你既印象係成日玩秀滿=.=
and then 呢d野我都控制唔黎
抽中都冇計。
只係有d可憐死神比你日日係咁嘈a_a
smile boy就安枕無憂,因為冇得罪你呢d人a_a
寧得罪君子,莫得罪小人。
就此謝過咁多位睇我打埋呢d廢話,一閃。

引用:
原帖由 小零 於 2007-6-12 01:24 發表

我唔會理你地有d咩恩怨
我不嬲都當你地d野係笑片咁睇-.-
原來我比你既印象係成日玩秀滿=.=
and then 呢d野我都控制唔黎
抽中都冇計。
只係有d可憐死神比你日日係咁嘈a_a
smile boy就安枕無憂,因為冇得罪你呢d人a_a
...
我歡迎閣下去吹水區繼續吹,開話題都歡迎,但呢度係申訴區,比三管及版主幫會員解決問題地方,請幫幫忙吧... 你係度祇會幫倒忙

你日日都有野投訴

真係服左你

19 12
發新話題