發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

SuPeR伺服器資訊

#1 一般場
狀態:已開放

#2 監獄場

#3 過關場

#4 滑水場

#5 魔獸場

#6 捉迷藏場

開放時間
盡量為玩家提供24小時服務

聯絡
[email protected] [總場主]
[email protected] [場主]
[email protected] [M群]

:lol 支持你la
tony987852 best!!!

詳細
我只可以用呢個形容詞

精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精

簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡
我無抄帖,請留意

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2010-10-13 20:52 發表
簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡
我無抄帖,請留意
將我最後果句移上最前

game over

NOOB 要講 GG =good game
ゞsNaKE〃MaN 要講 bg = bad game

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-10-13 21:11 發表
NOOB 要講 GG =good game
ゞsNaKE〃MaN 要講 bg = bad game
巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

我地個ser一定唔會夠fung既ser多人玩架啦  係啦-.- 我可能會off左個zh埸佢 因為mdl既問題  
fung 你個gunxp埸殺1個人有?exp

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-10-13 21:31 發表

巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
...
/口\
比人識穿左t!m

我幽默得黎吾算幽默!
吾好暗串我~noob哥...

FUNG理下我呀-.,- 你個gunxp埸殺1個人有?exp

引用:
原帖由 manchunho741 於 2010-10-13 23:09 發表
FUNG理下我呀-.,- 你個gunxp埸殺1個人有?exp
15左右
我廢事睇cfg

-.-但係唔係要正sma架咩?? 我睇唔明sma d野-.- 我個個gunxp埸殺人得5exp.........

多謝各位大大支持本ser!!

推一推 推左再推 又推 推推推推推推  fung理下我好

發新話題