發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]
算了,我不開放#7-9了,根本就沒有人會由IP進入我的伺服器。有些人更說我的IP地址有問題,沒法加IP。(次要原因)
而且,本人也快要考試了,現在想專心溫書,不想再想關於CS的事情,這個星期內都不會開伺服器了。(最主要原因
以後就開6個伺服器吧,反正又沒有人說開伺服器一定要有槍服,而且本人不是太喜歡玩槍服。(第三主要原因)
======================================分隔線======================================
開槍服只會引起爭執,因為某些玩家太高LV(GunXp),或某些玩家槍法太厲害(一般槍戰),都會令到人誤會為外掛,
而娛樂伺服器的誤會情況剛剛與槍服的相反,只會出現一些很少事的爭執。如果要我選擇去開多三個伺服器,還是
少一點投訴,我會選擇少一點投訴,令玩家們玩得更開心。
======================================分隔線======================================
我快要考試了,在這星期不能提供娛樂給大家了,但下個星期,我會再次提供娛樂給大家

場主june@_@開c場,希望大家會玩。

伺服器宣傳片來了!!

個人意見: Deathrun果到過關速度過慢

gd 好正 但係得1個人 好似少左dd lo

TONY你咁勁,緊係咁講-.-
========================
得1個人係因為唔夠演員,同埋我既劇本係一個人拍一個人演
===================================================
本ser正在大量招收ADMIN,想做+M群,問團網係咩

我想做死跑 魔獸 仲有jail場admin 得唔得??

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-10-29 16:31 發表
個人意見: Deathrun果到過關速度過慢
咩tony你好勁咩A_A

我做管理員
睇黎都無咩希望!

要點先做到admin,我想boA_A
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 ooo84268426 於 2010-10-29 20:48 發表
我想做死跑 魔獸 仲有jail場admin 得唔得??
唔得,只可以做一個場,因為我一定要確保ADMIN既質素
引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-10-29 21:15 發表
我做管理員
睇黎都無咩希望
真係冇咩希望嫁,要入團先做得ADMIN,EternaL<---團
引用:
原帖由 asasas1996 於 2010-10-29 21:24 發表
要點先做到admin,我想boA_A
入左團網你就知

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 42# 的帖子

Anti-CSDoS 的時間拍得不夠清楚.
證據不成立

圖已del,由於tony說:時間過得太久,證據沒有說服力。

算了,我也不追究,反正日日都有5,6個人炸我ser。不過我不追究不代表任你炸

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

嘩 咁冇品 咁樣佢就唔岩啦

發新話題