發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]
咁都叫宣傳片?宣傳D咩呀,你條片一樣都冇講過!!

統計時間:30-10-2010 下午5時-6時
影圖時間:30-10-2010 17:32
============================================================================================
在這段時間內,本伺服器人流達至前所未有的超高峰水平。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

滑水SER唔好用連跳/超級跳AMXX OK?

會少好多人玩,因為過水池個時要用

伺服器公告:1-11-2010 20:30伺服器進行臨時維護,不便之處,敬請原諒

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-10-30 21:36 發表
會少好多人玩,因為過水池個時要用
但係唔一定要用...

本身D人整SURF場都應該唔會預你用連跳amxx掛...

其實我想話,真正勁既人有冇AMXX都冇所謂,AMXX只是幫你跳,現在是滑,不是跳,沒有影響呀。
同埋其實滑水,我覺得係要唔點到d水先叫勁lo

請不要再炸ser,如再炸ser我不排除會採取最極端的行動,你想玩得大D我可以陪你!!

個video 唔睇好過睇 . .   超低b技術 . ~.~ 仲係要用amxx

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-2 00:30 發表
其實我想話,真正勁既人有冇AMXX都冇所謂,AMXX只是幫你跳,現在是滑,不是跳,沒有影響呀。
WoW...點可以唔點到d水??
RJJ

滑得高d is ok(因為d水通常在低處)

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-2 00:30 發表
你試下係一個冇連跳既場同有連跳既場滑同一個MAP就知分別係邊...

好貼,幫推一下

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-2 23:28 發表
請不要再炸ser,如再炸ser我不排除會採取最極端的行動,你想玩得大D我可以陪你!!
即係點 =.=!

gd   勁想入-_-  我要入- -

發新話題