發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]
引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-11-3 21:09 發表
你試下係一個冇連跳既場同有連跳既場滑同一個MAP就知分別係邊...
NoOB你是想說速度嗎??速度我set左空速100,當然會快一點。

另外,我想問一問大家意見,大家想我星期日開ser嗎?想的,請投1,不想的,請投2

ROGER= =
WTF?
久別的VLAN

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

-0-條片...滑水果到...條友唔係好識滑

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-8 23:05 發表

NoOB你是想說速度嗎??速度我set左空速100,當然會快一點。

另外,我想問一問大家意見,大家想我星期日開ser嗎?想的,請投1,不想的,請投2
滑水場一向較 sv_airaccelerate 100= =

好好玩 加油 十卜十卜- -

To wong24865

1-4 同一帖子,同一位會員不得在不符合1-16或抵觸1-3情況下,於四小時內連續回覆兩次,而兩次間未有其他會員回覆。初犯處分 - 威望-5
============================================================================================
伺服器更新
以往伺服器一直使用AntiCSDoS v3.2,導致到某些攻擊者能夠順利攻擊伺服器。現在,我們採取了最新版的v3.5及最先進的防UDP及DoS系統來防止攻擊。

加油 SUP SUP~

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-10 01:59 發表
伺服器更新
以往伺服器一直使用AntiCSDoS v3.2,導致到某些攻擊者能夠順利攻擊伺服器。現在,我們採取了最新版的v3.5及最先進的防UDP及DoS系統來防止攻擊。
最先進? really?

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-10 01:59 發表
1-4 同一帖子,同一位會員不得在不符合1-16或抵觸1-3情況下,於四小時內連續回覆兩次,而兩次間未有其他會員回覆。初犯處分 - 威望-5
================================================================================= ...
依家先黎用3.5-.-?
` sLAuGhteR ; CCk.

回覆樓上:是的,因為之前都冇時間更新,同埋次次諗著更新,到開機個時都唔記得左。
============================================================================================
從今天起,副場主由6位變成3位,因為有某些場主長期不上線,而且沒有解釋原因,所以就撤除場主職位。
關於昨天有團員話有團員用外掛,請不要信這些遙言,而且沒有證據請不要亂說。關於昨天的事,該團員已被處分,而且在vLan被禁言了。
另外,提醒各位場主及ADMIN,請不要長期不上線,如有事需要請假,請私底下同我講,我就唔會DEL你的職位。
除此之外,本伺服器也愈來愈受歡迎,特別是#2,5,6。
現時,本伺服器開始實行一種制度:如伺服器開放後15分鐘沒有人入(進入後離開也計算),就會關閉該伺服器,而轉開其他伺服器。

無法進入你地既bm ser

'Cannot continue without model models/player/shing_admin_ct/shing_admin_ct.mdl, disconnecting'
咩意思呢.

也許你的IP不能從網空中DL伺服器資源,不過近排的vLan IP都好以有D問題,請vLan方面檢查檢查。
平時我登入vLan後,一開網空,網空IP會自動變成vLan IP,但是近排不能自動變,需要手動變。

炸ser事宜

我實在是忍無可忍,從我開ser至今,炸ser問題依然非常嚴重,大部分炸ser人士都係其他ser既場主,點解要咁做呢??
自己個ser冇人入就炸我個ser??琴日,我係俾你整垮左兩個ser,因為你炸ser個時搞到我部機超lag,伺服器也很lag,令到ser沒有回應。但就算係咁,你個ser有人入咩,與其浪費D時間去炸ser,不如用D時間整下自己個ser,搵下插件仲好。
今次既炸ser,我知你係透過WAN去攻擊,因為AntiCSDoS所顯示的是WAN IP,但這樣不代表我找不到你的所在地,只要透過IP,我就可以知道你部機大概係邊攻擊我,極端D既,我唔駛咁煩,直接報警。CSDoS都係一種攻擊人地電腦/伺服器既工具,攻擊人地既伺服器都屬於刑事罪行的,請自重。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-8 23:05 發表

sv_waterfriction.

發新話題