發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]
推返上去 (字數補丁)

好好玩真係 加油  加字123

推返上第一頁
同埋,多謝Tony幫我打番開個post!! Thz!!

唔見你地開SER既

伺服器更新
#1 BM場:新增極難連跳圖及極難娛樂圖
#2 監獄場:除去監獄商店
#3 Deathrun場:無更新
#4 滑水場:除去自動連跳
#5 魔獸場:除去自動刪除很久都不上線的玩家的紀錄
#6 捉迷藏場:T有兩個閃光彈和一個煙霧彈,CT有一個手榴彈

============================================================================================

另外,唔該有冇人可以教我點寫聊天系統,我只識基本既野,唔識寫專門俾聊天系統用既個D指令,有冇人可以教教我。

注意事項:請大家入場時先看規則,指令:/rules,以避免犯規。

請注意,我沒有犯版規。

推返上去先...
=============
另外,伺服器開放的時間表更新,為了希望令到伺服器開放時間平均,所以本伺服器將實行新制。星期一,三,五會開#1,3,5,星期二,四,六會開#2,4,6,希望令到大家可以有機會玩到所有的伺服器。
=================================================================
請留意,我沒有犯版規。

好好玩 加油 gdgd jail好好玩

支持
你都有滑水場
做乜要係我ser做admin?

我????????????????我冇呀
SuPeR server 好玩

推番上去先
============
佢講緊我-.-,冇野呀,見你個滑水場好多人係到殺,冇晒D滑水氣氛,想幫下你手。
================================================================
同埋FunG呀,點解你個HNS ser唔玩hns場既,因為太屈??
===============================================
同埋團網暫時停止運作,估計大概到12月頭先會開番<--不算宣傳吧
===========================================
搵人幫手寫插件,寫成後會有全線伺服器VIP(永久)。有意請加我MSN([email protected])
============================================================================
伺服器VIP開放申請
=========================
伺服器VIP及管理員開放給非團員申請,但批的機會率較低
==============================================
最受歡迎伺服器:#2 監獄場[1] #6 捉迷藏場 [2] #5 魔獸場 [3] #4 滑水場 [4] #3 Deathrun場 [5] #1 BM場 [6]
====================================================================================
BM場考慮轉換模式,但因為人流不穩定關係,所以暫時不轉
================================================
#6 捉迷藏場很多人建議+BM,但BM加在某些場地會很屈,所以不考慮加
=============================================================
#0 練習場,只開放給團員練習,IP:supercs.no-ip.org:27000,若管理員見到非團員,會即刻踢出
==============================================================================
#0 練習場,開放給團員練槍/跳,有齊跳跳場插件及XJ統計插件。
==============================================================================
#0 練習場,會不定時開放,希望藉著練習場來增強團隊實力

好彩唔係我姐~~~~~~
SuPeR server 好玩

推一推,上返去先個帖。
====================
另外,有冇人幫我整個插件,有意請ADD我msn([email protected]),或1#個度既任何一個msn。

有冇人幫我寫一寫個插件,好簡單既插件,唔該。

請注意我沒有犯版規。

個帖咁快又俾人推返落去啦-.-,有冇人肯幫我寫插件??

發新話題