26 12
發新話題

雜賀Vs信長(團戰)

[Close]

雜賀Vs信長(團戰)

之前整落的私人影片   e+ 轉左做公開開片放出黎做教學    求加分

2:52    差8秒姐先3分鐘姐    但係內容咁精彩   求加分
[youtube]fSTTB1g0PhA[/youtube]

我想問下...

我想問下玩開槍神個d人通常合咩裝玩先勁

引用:
原帖由 dog67890 於 2010-10-16 00:25 發表
我想問下玩開槍神個d人通常合咩裝玩先勁
唔一定要跟    不過fa版呢幾件裝會比較有效率

1. 和泉 (每秒回10血打路食兵無咁易比人消血    又可以補400血   頂到少少攻)
2. 武服  ( +3裝甲      50%攻速 強化到招大技既輸出)
3. 野太刀 (加攻速攻擊力同埋暴擊x2     強化大技輸出)
4. 魔法護身符 (個人認為對付羽柴多數都要出    因為黑位閃羊幾乎抗唔到   注意出左魔法護身符唔好衝埋去比信破丁)
5. 閃戒   (打信長好有用    沒閃既話會比信大屈死  果心大又可以卡到你  )
其後裝備  都係長船魚神     唔建議正宗  雖然多30幾攻   但係魚神有加675血   同埋10甲  比較有用
長船左之後第2把刀可以出左菊一先   因為便宜 + 頂攻頂甲頂攻速      會戰敵人完魔水可以牽制2.5秒殺人

升技能方面   黃點優先 之後 1/ 3技   可以升1次2技做眼
槍神早期唔升黃點= 豆腐

謝謝教學

能量都唔錯
!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 yiu_0729 於 2010-10-16 02:25 發表
能量都唔錯
!!!!!!!!!!!!!!!
前中期  打果心既話出2粒再生
打秀吉既話出丁丁   因為水唔到既話要多250血都係晒氣
能量多數係上左長船   之後先會用黎頂位頂血

thx...

thx  上面好有用
                                                                                                                                                             但係我出左7600 未出魚神    咁點解我想係暗位射人 會比人反k  點解?

引用:
原帖由 dog67890 於 2010-10-16 09:35 發表
thx  上面好有用
                                                                                                                                                             但係我出左7600 未出魚神     ...
因為你唔識魔水殺人     

槍神射人  係要配合輔手暈技牽制先有效率
你1條友企係暗位射    對面唔係傻既都識走-.-

原來係咁!!!!! thx!!!  thx各位高手指教

路過幫推

路過幫推

槍神就算射緊要
都要留住有冇人向自己突擊
只要你成功抗到人地個下突擊
就係稱職既雜賀
No one can Overcome me with any Reason.

引用:
原帖由 紙包蘋果茶 於 2010-10-17 11:40 發表
槍神就算射緊要
都要留住有冇人向自己突擊
只要你成功抗到人地個下突擊
就係稱職既雜賀
輔手比足視野      抗到既機會大大提升
雜賀要食兵多      會戰果陣見到對方輔手   要清除左先

我講緊
係會戰個陣
如果一隻槍神走位走得令 係唔會比人發現就射死左羽柴/果心先
但會戰總有遲到者
遲到者通常會捉槍優先
No one can Overcome me with any Reason.

26 12
發新話題