44 123
發新話題

[PowerOfCarzy]活動月(我改走d野炸,冇開新貼ar....)

[Close]

[PowerOfCarzy]活動月(我改走d野炸,冇開新貼ar....)

coop活動
活動名:勁玩left4dead2牌rpg!!!
活動負責人:Gin
時間:星期六1:00-5:00/星期日1:00-3:30
地點:vlan coop2
ser名:RPG cffee/rpg 1028
開始日期:11月27日
活動結束:1月1日
-----------------分開------------------
vs活動
活動名:惡靈殲滅戰
活動負責人(某人)<------([e個人同我講過,個名吾出得街,吾g y呢?}&Gin
時間:未定
地點:vlan coop2 or vlan versus
ser名:未定
開始日期:未定
活動結束:未定

咁魔法戰隊feel  

我笑jor~~                   正~~!!

我想問..
龍級係邊...
我可以當個sniper/突擊隊員
希望接納///

好!!!咁你地add我m群再詳細講你地的職同各樣那樣啦^^

己join name madlax
沒有

我做突擊隊員-.- GAME名:HappYaRKin

我又入-,-"

點加入法-,-??

我槍法準-,-
做sniper護手 / Sniper 都ok架

我想入@@要近戰士1號
GAME名:Kafuka

指揮官:GiN
我立即對呢個team冇好感了

請問...你係咪玩緊l4d2.............

我想問a_a " 光速戰士簡介:已最快速度進安全室,確保過關

咁開路戰士開路先定光速戰士狂跑先 !?

咁開路戰士可唔可以破門 !?  如可以職業是否會重疊 >?

咁是否只有近戰士才能拿近戰 !? 如否...職業是否會重疊/如同虛設 >?

咁突擊隊員職責是什麼 !? 如果是開路.....職業是否會重疊/如同虛設 >?

咁隊員有數十個醫生只有一人 !? 醫生職責是否過於沉重 >?

咁敢死人(槍唔限)用M60 , 那他是一名重機手還是敢死人 >?

咁是否只有sniper護射手才能保護sniper !? 如果否...職業是否會重疊/如同虛設 >?

=_= 以上係我個人好奇心既提問 , 沒有惡意

其實都吾係的只係光速戰士要俾開路戰士行的速度要用針咁組
其實門e樣野係人都碌破我,只不過如果真係吾想浪費子彈的話就叫破門過個去做姐
突發隊完基本上只係用來偶到tank個陣有合作性地打tank姐
我會搞多幾個醫生
可能重機手真係可以吾要
吾係的,不過我叫sniper去d俾較偏僻的位置作出掩護..........如果你係其他人可以跟買去的

+入方法,只要係left4dead個名前+[PowerOfCrazy]同買+m群.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

玩果陣邊個做邊D仲會理咩

44 123
發新話題