發新話題

Mission impossible(主張非官方多人戰役)無Rpg buy

[Close]
歡迎各位能抵受粗口的女玩家進入........
放心我地眾兄弟係會憐香惜玉兼尊重女仕們的
(戇居居女玩家除外 )

引用:
原帖由 stblackknight 於 2010-10-30 19:45 發表
歡迎各位能抵受粗口的女玩家進入........
放心我地眾兄弟係會憐香惜玉兼尊重女仕們的
(戇居居女玩家除外 )
亞李小姐算唔算係戇居居

亞李小姐是何許人也?

gobe姐!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我係K.O., 過黎支持下.
呢個場唔衝得, 一定要打tank.
無3-4個高手既話無得打

多謝支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

無聊開多個acc過黎推post先
有實力而且合作既玩家多D黎同我地玩喇,最重要係down定非官方圖

引用:
原帖由 測試員628號 於 2010-11-2 04:14 發表
無聊開多個acc過黎推post先
有實力而且合作既玩家多D黎同我地玩喇,最重要係down定非官方圖
你真係幾無聊  就算無實力 唔跑 見tank咪怒打 有人訓低識去肯去救人就夠哂啦

但係你個埸枝針得加速走 無加速救人 變左用針得過跑字 係d緊急情況救人情況變到無用

引用:
原帖由 rot00114 於 2010-11-3 04:51 發表
呢排玩黎玩去D官方圖都好似好快玩完咁
想玩返D長得黎又好玩既圖
咁你等下我會唔會出圖......

引用:
原帖由 alicefox 於 2010-11-2 13:24 發表

你真係幾無聊  就算無實力 唔跑 見tank咪怒打 有人訓低識去肯去救人就夠哂啦
kkkakakakakaka

支持啊~
灝字~

支持,我岩岩入黎玩過,名叫 : 手放開(無咪者),能否加入本群?

.........................................................................................?

引用:
原帖由 stblackknight 於 2010-11-8 19:41 發表

你唔岩規矩喎
場主最唔鍾意入場玩家
1. 無 mic
2. 唔開喇叭 或者 無喇叭
(請到此帖某post 已經講明)

其實 L4D2
無玩家互動,無交談,無合作
玩呢個 game, 有乜意思?
一點趣味都無
不如唔好玩!
(耳機同 mic 都係十零廿 ...
我想問下點解無咪就會等於玩家無互動,無交談,無合作?

你話唔開speaker or headset黎玩,依d人盲宗宗,人地做咩都唔知.
我覺得果d人就難有互動,交談,合作啦.

同埋我琴晚入過ser玩過,覺得合作到,順道黎問問可唔可以入群.
不過見到咁既答案真係有d失望.

發新話題