發新話題

Mission impossible(主張非官方多人戰役)無Rpg buy

[Close]
引用:
原帖由 宇智波 於 2010-11-8 01:57 發表
支持,我岩岩入黎玩過,名叫 : 手放開(無咪者),能否加入本群?
買咪先啦  咪又唔係貴  唔買多數得一個原因  懶!!!!!!!!!
其實我地主張有咪既原因
合作係其次  而係希望大家一齊傾計
九唔搭八又好  講埋d爛gap甚至大叫,唱歌,發癲都好
最緊要有聲出  開開心心
你有冇玩過一個多人場咁夠人氣丫
再多人果d場都個個啞既  連字都唔多打咁濟

今日問過好多街客,(景)然好多人都唔知有M.I.呢個場..........
所以要推一推帖比大家知先得

引用:
原帖由 Wiz 於 2010-11-19 01:37 發表
今日問過好多街客,(景)然好多人都唔知有M.I.呢個場..........
所以要推一推帖比大家知先得
真係睇到post去add M群有咪,會成日出聲,唔會到連DL個非官方圖都懶,又有返咁上下技術真係少之又少.........
睇運氣啦  哈哈

引用:
原帖由 宇智波 於 2010-11-8 01:57 發表
支持,我岩岩入黎玩過,名叫 : 手放開(無咪者),能否加入本群?
有錢買電腦,有錢比上網費,有錢比電費,就係冇錢買咪?

我係全哥
:lol 大家快來呢個ser 玩, 唔好再玩買野場角色場, 事關我地唔係買野高手, 哈哈:lol

MI呢個場真係好好玩,
非官方場又多唔洗咁Q悶~

近排真係要收返多D人先得,D街客除左玩RPG外就真係冇幾多個有技術可言.......
有技術果班又比RPG搞到唔再玩L4D2......
L4D2真係前途一片灰暗

一斑濕kai俾d  rpg淘化左

WIZ上番水喎 幾時用番你個真名講下野

引用:
原帖由 alicefox 於 2010-12-13 01:28 發表
WIZ上番水喎 幾時用番你個真名講下野
完全唔知你想表達D咩

新會員請盡量抽時間下載非官方地圖

其實只要用吸血雷下載l4dmap.com既圖好快ga....

引用:
原帖由 rot00114 於 2011-3-28 23:12 發表

你咁講既話,即係全世界都一定要用迅雷啦,
唔係個個都鍾意用迅雷嫁嘛,而家我重新上傳唔洗晒時間既?
你講D野出黎都唔全面既
我只是將自己既意見分享, 無強制性, 亦無針對性.
喜歡用就用, 不喜歡就不要用, that's all.

引用:
原帖由 rot00114 於 2011-3-29 01:06 發表

我原本都唔想講嫁喇,但你都咁講囉,即係已後有新圖我唔洗重新upload啦
咁下次有咩野我都唔洗理啦,下次有人話冇圖咁就由你send比大家喇K.O
何必太認真呢~~

發新話題