17 12
發新話題

800同待大x既強化,

[Close]

800同待大x既強化,

800<姐係4個塔中間個隻野,得1.1倍爆擊有咩用?我既意見就係先整到佢前期一開始就265-268攻,裝甲30 可以跟隨軍備升級,刪除埋1.1倍爆擊 ,仲有森可成,真田幸隆哩2隻可以有多重箭3支   千3既強化就係張佢改做裝甲27  355-359混沌攻有1.5倍爆擊,又可以跟隨軍備升級                  你地可以考慮下,我出左一隊砲兵+一隊足經精英千3打吾死,800都係<正常版               當所有人死哂我地又無兵力,對面出左總攻我地點守?強化係應該

可能你唔知1.1倍爆有咩用 可以破叮  如果有多重箭 咁d法c就唔可以推兵殺塔
打唔死都好正常 如果強化 本多既直爆又難左
1打10喔

就算多重箭又點你識合作既話就可以打得死

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2010-10-19 20:34 發表
就算多重箭又點你識合作既話就可以打得死
就算本多4倍攻速又點 你識合作既話就可以打得死

引用:
原帖由 [AgaiN]NaM 於 2010-10-20 04:23 發表

就算本多4倍攻速又點 你識合作既話就可以打得死
6神又點 識合作就可以打得死
  “干什麼?”張恆站得離他最近,馬上就好奇的問道。

“打飛機……”

姐係你地都支持啦...

引用:
原帖由 霸氣正太 於 2010-10-20 06:36 發表
6神又點 識合作就可以打得死
有12格物品欄又點 識合作就可以打得死

而家講緊單法c殺800 合咩作

作者會吾會考慮嗎?????

考慮就一定既

如果1300改太勁  上忍功效就自然無左
個人覺得800同1300無必要改動
800既功效只係早期防禦,肉盾同睇隱形

上忍功效就係要你地識合作先可以直接用黎直爆大本

識合作 味入到去上忍都死哂

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2010-10-23 08:58 發表
300幾攻x1.5倍x2隻1300
450x2=900傷一次
三箭上忍已gg,  當然係1300蚊最好彩狂爆既情況下

借問5秒殺上忍  點先可以合作直爆大本

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2010-10-23 08:58 發表
千3 同800 咁廢既功效就係要你地識合作先可以守好直爆

17 12
發新話題