30 12
發新話題

增加馱馬功能

[Close]

增加馱馬功能

d人成日講汁裝同a裝ge問題.本人都ok憎人汁裝/a裝
不如增加一d功能比隻馬

1.馬死後身上全部物品送回自己的倉庫
一黎可以令倉庫有番d用途,二黎又可以唔洗比人汁裝/a裝      (主要想講)

2.馬ge血量低至70% 50% 30% 10%時系統都會講一次
咁樣可以方便一d唔常睇小地圖ge玩家

3.在人物爆位ge時候不能把裝指定人物
有時我都唔知到自己爆左位,跟住隻馬就會亂放洛地下,跟到比人a/汁左

4.只有自己人先可以汁到自己人ge裝
有d地圖好好架,只可以汁番自己ge裝,咁可以唔比d傻仔供裝比人

5.增加馬一項技能,可以無敵2秒,cd20秒
-低比人殺馬機會A_A(玩下姐,唔like就算)

希望大會比下善意意見

p.s:我提意ge只係避免比人汁裝同a裝ge問題,仲有我ge提意冇更改到殺唔到馬同更改到隻馬有攻擊力.請大家唔好屈曲內容,同睇清楚此貼先好回覆~!唔該

唔贊成更改

引用:
原帖由 Air-MaX. 於 2010-10-23 14:15 發表
唔贊成更改
你咩都冇講,得一句唔贊成更改???
完因呢???

殺馬都可說是信長的一個樂趣

殺馬汁裝啊,如果係咁既不如較到無敵。
救命
想入似番樣既團。

樂趣...笑左
個更改一般

引用:
原帖由 Marco_Chung 於 2010-10-23 14:24 發表
殺馬汁裝啊,如果係咁既不如較到無敵。
無敵D馬=屈

引用:
原帖由 ゞRs 於 2010-10-23 14:23 發表
殺馬都可說是信長的一個樂趣
我冇更改冇未殺左殺馬ge樂趣,因為我都好like A_A

第5項都係玩下架姐

引用:
原帖由 c_M×臭襪™ 於 2010-10-23 14:19 發表

你咩都冇講,得一句唔贊成更改???
完因呢???
因為我覺得依家d馬冇乜問題`
我自己都好鐘意殺馬,比人殺左同埋執埋裝我都唔會覺得有問題
咁點解仲要改?

引用:
原帖由 Air-MaX. 於 2010-10-23 14:29 發表

因為我覺得依家d馬冇乜問題`
我自己都好鐘意殺馬,比人殺左同埋執埋裝我都唔會覺得有問題
咁點解仲要改?
只係你唔會覺得有問題姐,唔代表全部人都唔會覺得有問題
如果冇人覺得冇問題,咁之前就冇咁多人開post話討論汁裝問題
都係想減低嘴炮姐~

p.s:重新一次,我提意到 冇更改到殺唔到馬~

第5同第4唔太好..... 第2都好似冇咩用 d人睇地圖多過睇字
2.4.5更改一下吧

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-23 19:42 發表
第5同第4唔太好..... 第2都好似冇咩用 d人睇地圖多過睇字
2.4.5更改一下吧
都唔係ge,有新手都唔多留意地圖,識玩ge咁咪多種選擇咁囉
第5都係玩下姐
第4都冇咩壞處,因為我試過合緊野比人入塔殺,仲汁埋裝先提出姐

引用:
原帖由 c_M×臭襪™ 於 2010-10-23 20:22 發表

都唔係ge,有新手都唔多留意地圖,識玩ge咁咪多種選擇咁囉
第5都係玩下姐
第4都冇咩壞處,因為我試過合緊野比人入塔殺,仲汁埋裝先提出姐
唔可以汁野既好似小左一樣技術....我都係沖塔爆野字既冇咩問題既..影響都唔算大...第5始終太勁 1秒吧抗到風魔捉的一下

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-23 21:25 發表
唔可以汁野既好似小左一樣技術....我都係沖塔爆野字既冇咩問題既..影響都唔算大...第5始終太勁 1秒吧抗到風魔捉的一下
小左咩技術=.=
咁不如,比技隻馬有丁丁A_A 50cd

引用:
原帖由 c_M×臭襪™ 於 2010-10-23 21:50 發表

小左咩技術=.=
咁不如,比技隻馬有丁丁A_A 50cd
隻馬可以用風傷啦咁控馬技術

30 12
發新話題