30 12
發新話題

增加馱馬功能

[Close]
都幾好 我支持
不如張馬變成有攻擊力
起馬可以防下身
喜歡了二次元~_~...

引用:
原帖由 嬌奏あがざ 於 2010-10-24 18:20 發表
都幾好 我支持
不如張馬變成有攻擊力
起馬可以防下身
變成有攻擊力?你想點變.低攻又冇用.高攻用黎殺人都得la
有攻ge話,英雄咪易殺d囉,隻馬唔走,同英打,反易仲防唔到身

引用:
原帖由 嬌奏あがざ 於 2010-10-24 18:20 發表
都幾好 我支持
不如張馬變成有攻擊力
起馬可以防下身
咁拎隻馬睇位 1000血 同人地打打下唔夠做 自己死左 你係咪拎隻馬ko個人

移除馱馬
一了百了

道3/ 松永/ 玩法

一開波叫晒5件隊友集合5隻馬係中路
捉住人地  然後叫隊友用馬仔咬佢     之後補電  = gg 300

對於樓主   其實殺馬係一種技術  有d團戰會諗到   出太原打團戰   目的係有效擊殺對方買物品的媒介     例:  殺左羽柴隻馬    佢就要花更多時間去買忍具再抓人   (計分唔比借馬)

另外我想講  其實馬仔本身都好勁架啦= = 永久魔免+ 1千血  再改勁真係唔洗玩

馬仔有幾多攻擊力先.............

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-24 22:04 發表
馬仔有幾多攻擊力先.............
不如馬仔開埋100%閃避
加埋原有果招永久魔免

咁咪冇有怕   如果樣衰到比服仔拉bug位 / 石川蛇吞馬   就真的沒辦法了=.=

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-24 22:34 發表

不如馬仔開埋100%閃避
加埋原有果招永久魔免

咁咪冇有怕   如果樣衰到比服仔拉bug位 / 石川蛇吞馬   就真的沒辦法了=.=
吞到馬咩....100%閃仲唔拎黎跟實人地?

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-24 23:17 發表
吞到馬咩....100%閃仲唔拎黎跟實人地?
似有得諗 成政6 lv食強王       出件千3     係山下面開大    馬仔衝上山做眼   屈死強盜王

個人中意屠街場見馬眼就殺   
宇智波分團 - F.E.A.R 信長團現正招生

同上

我根本冇話比馬有攻擊.
加上我ge提意只係避免汁裝同a裝ge問題
你地講ge野根本尾曲左我ge野
仲有,我提意到冇更改到殺唔到馬=.=

果個狗皇帝(嬌個花名黎)講要有攻擊既

直接把馱馬改無敵好了
控馬也是信長地圖中技術的一種

樓上又冇腦了...又講無敵馬
.