43 123
發新話題

進階信長團戰教學(附神手舊片)

[Close]

進階信長團戰教學(附神手舊片)

話不多說

信長團戰教學 by 戀星_zak
[youtube]LANayfnzRhU[/youtube]

[youtube]3yf51V9vdsY[/youtube]
舊片 信長團戰1v2    by 秋風  好片不論時間   呢條片要推

搶1 = add

支持教學,希望你做的教學不差吧

引用:
原帖由 雪夢冰晶 於 2010-10-23 20:06 發表
支持教學,希望你做的教學不差吧
會很差嗎

支持KAI星
是教學?

這是雜賀教學嗎         

俊文連技好癲 魔水大技     小肥揚2秒武田

引用:
原帖由 ReBorN.x 於 2010-10-23 20:25 發表
這是雜賀教學嗎         

讚!
按圖即可進入信長之野望區

第2部影片手歌是??? 我想要e_e
8_8 z_z

引用:
原帖由 ReBorN.x 於 2010-10-23 20:25 發表
這是雜賀教學嗎         

雙魔免

無可否認隻雜係差左少少

小打團戰
對我黎講好大幫助

^_<"     下次再整片

第1次根本可以直接殺隻槍, 吹到話呃水
  加上你接技都慢
友2友2

字幕有點點煩...可惜這是教學...

引用:
原帖由 A_A+ 於 2010-10-23 23:26 發表
第1次根本可以直接殺隻槍, 吹到話呃水
  加上你接技都慢
冇魔電  睇清楚我得94魔

而且佢有水   我有爆彈    先諗  果個血量爆左落去      殺唔到的  比佢開左水   咁我損失會多佢200蚊

再諗   如果留返粒爆彈係到    可以更有效呃魔水    佢見到你有炸   多數一半血就會開水了   如果冇炸既話  佢會紅血先至水 / 直頭唔水                     

我接技is so慢    唔夠你快         任你點講   我唔介意  

支持崩潰c苦 教人玩團戰

43 123
發新話題