發新話題

進階信長團戰教學(附神手舊片)

[Close]
有冇人知道秋風戈條片 咩歌名0.0
8_8 z_z

教壞人
唔出抗 打廢團

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2010-10-24 11:24 發表
教壞人
唔出抗 打廢團
=,=   我次次都等有大先捉     不過如果打勁人我又真係會出抗先

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-23 23:56 發表

冇魔電  睇清楚我得94魔

而且佢有水   我有爆彈    先諗  果個血量爆左落去      殺唔到的  比佢開左水   咁我損失會多佢200蚊

再諗   如果留返粒爆彈係到    可以更有效呃魔水    佢見到你有炸   多數一半血就 ...
你慢
我呢d係咩
明串

c苦 點解唔整D崩潰玩法出黎 SO你神手表現

引用:
原帖由 ︴曲奇仔﹏ 於 2010-10-24 11:31 發表
c苦 點解唔整D崩潰玩法出黎 SO你神手表現
崩潰呢家野  我只會教人    唔會做片   要靠你自己領悟如何有效擊殺自己友

支持

求歌名 第2部影片戈手
8_8 z_z

引用:
原帖由 WInD. 於 2010-10-24 14:20 發表
求歌名 第2部影片戈手
我都唔知=.=      我都想要

子城隻槍被俊文屠-V-                    .

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-23 23:56 發表

而且佢有水   我有爆彈    先諗  果個血量爆左落去      殺唔到的  比佢開左水   咁我損失會多佢200蚊

再諗   如果留返粒爆彈係到    可以更有效呃魔水    佢見到你有炸   多數一半血就 ...
你入到400距 插飛爆電味得   ..明未?
    不過我都明戈一克未必可以諗到咁多野;

友2友2

引用:
原帖由 A_A+ 於 2010-10-26 19:33 發表

你入到400距 插飛爆電味得   ..明未?
    不過我都明戈一克未必可以諗到咁多野;
眼大睇過龍=,=?

如果你質疑我實力歡迎約戰呀
3分/ 團戰都得
今次你應該唔會睇流字掛..

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-26 20:40 發表

眼大睇過龍=,=?

如果你質疑我實力歡迎約戰呀
3分/ 團戰都得
今次你應該唔會睇流字掛..
dd頂你唔順-,-  我都話明入到400距插飛爆電  明唔明???  係冇閃介動作的
友2友2

引用:
原帖由 A_A+ 於 2010-10-27 20:44 發表
  dd頂你唔順-,-  我都話明入到400距插飛爆電  明唔明???  係冇閃介動作的
我覺得 zak仲未明你講乜lo

插刺得1.4秒 ( 3 lv )      行得埋去佢都閃左啦   果個位又有兵卡

歡迎約戰   我唔識玩的  你想指教下我吧

發新話題