43 123
發新話題

進階信長團戰教學(附神手舊片)

[Close]

回復 30# 的帖子

你搵到戈手歌記得cm e_e
8_8 z_z

整教學吾差o既
起馬幫到吾識打團出裝o既人
支持支持

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-27 22:57 發表
插刺得1.4秒 ( 3 lv )      行得埋去佢都閃左啦   果個位又有兵卡

歡迎約戰   我唔識玩的  你想指教下我吧
救命-,-  行到入400距離直接插飛爆電ok???
友2友2

條片唔錯xd  
  只是連技一般 比較岩新手睇

zEro♥β.柏 w0w

引用:
原帖由 A_A+ 於 2010-10-28 19:46 發表

救命-,-  行到入400距離直接插飛爆電ok???
你估人地係ai唔識郁咪ok囉                           不如話咩技都唔洗出直接普攻打死佢啦  反正你諗到人地唔走

嗯嗯  敵人= 澳1招的

all新手黎   你地當新手片吧      連技快就是神手好了

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-28 22:39 發表

你估人地係ai唔識郁咪ok囉                           不如話咩技都唔洗出直接普攻打死佢啦  反正你諗到人地唔走
其實你的確係判斷錯左. a_a玩家係講得有道理架
zEro♥β.柏 w0w

引用:
原帖由 zEro♥β.柏 於 2010-10-29 20:27 發表

其實你的確係判斷錯左. a_a玩家係講得有道理架
人總會有錯      但係果到我真係唔知有咩錯
首先    我果個位前面得一隻馬眼  羽柴未出下忍幫我睇位   我又岩岩入完忍具差少少錢先夠買下忍

係冇視野既情況下      我果個血量     對面係有輔手既話一早抓左我      
對面冇輔手係到既話       代表左隻槍比人埋身就會走       我行得埋去佢都識move back啦= =
佢果個時段宇佐未出吹箭 應該都未有下忍    佢都唔會知我有冇輔手camp
用閃呃魔水係我最佳判斷                如果你話錯既唔該你拎d論點出黎證明下有咩原因俱使你行埋去佢都唔識move back

同意片主 沒有錯既就唔系人啦
如果你真系想學尾刀既話你可能開個ai 唔學爆激 買個再生唔洗出裝
你再計下自已10分鐘食有幾多兵
就知自已有無進步
如果同詳細小小既可以問我(短信息)
有咩野都系靠自已 人地都唔會知道有幾多野嫁啦 最後一句 或者有人聽過
無失敗就無成功........肯付出≠有收穫

求加分a_a ! ^^

本多教學 :L :L

支持分享影片教學

多謝教學 仲有冇其他教學呀??

希望出更多教學

43 123
發新話題