16 12
發新話題

dd創念

[Close]

dd創念

-蜂須賀政勝
大技包既範圍改大+增加強暈效果(1秒,2秒)  唔洗要目標企定定先包得住  改大到350距離差唔多
大技既生物會先主動攻擊  樹人(蜂須2技既目標)

-仙石秀久天生技能強制令敵方攻擊自己持續二秒
*如果唔係其實招天生技對敵方英雄黎講冇咩用, 加上咁改  可以令到仙石招1技/大技更加易食

物品改動
妖火杖  改為範圍觸發  (類似立花闔千代T技)  魔免解除效果  無視魔免
價錢提高>3000蚊    扣15甲  CD35秒

[台]風符  改為 600金錢  可使用兩次   吹起英雄3.5秒  落地暈眩0.5秒

暫時得咁多~
#提高實用性

支持呀伯
-仙石秀久天生技能強制令敵方攻擊自己持續二秒
*如果唔係其實招天生技對敵方英雄黎講冇咩用, 加上咁改  可以令到仙石招1技/大技更加易食
似屈機:lol

-蜂須賀政勝
大技包既範圍改大+增加強暈效果(1秒,2秒)  唔洗要目標企定定先包得住  改大到350距離差唔多
有個位唔太明
增加強暈效果(1秒,2秒) 樹人 行黎行去 你一樣係包唔住 強暈左再大?? 定係好似果心咁 城堆一齊出

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-29 16:51 發表
-蜂須賀政勝
有個位唔太明
增加強暈效果(1秒,2秒) 樹人 行黎行去 你一樣係 ...
好似係16條一齊出  跟住圓形咁包住  大約係350距離左右  個圓形唔會好大
你變左敵方做樹人  果16條JJ就會強制攻擊個樹人  當然打唔到會自動打返其他野~

咁都好既...仙石個持續2秒太強...即係強暈2秒 1秒吧...

強制攻擊個樹人咪唔可以一殺多囉T_T

引用:
原帖由 c_M×臭襪™ 於 2010-10-30 11:59 發表
強制攻擊個樹人咪唔可以一殺多囉T_T
殺完1個先1個囉

咁比樹人走到招大咪變左冇用???

我覺得唔錯的意念
但 兩 樣 野 有手 速 都可以 做到
織田兩隻英

引用:
原帖由 c_M×臭襪™ 於 2010-10-30 22:30 發表
樹人一走  自然打返其他野==''
效果同仙石招天生技差唔多

引用:
原帖由 c_M×臭襪™ 於 2010-10-30 22:30 發表
佢係話先主動攻擊姐

蜂須賀政勝
招大d毒好強
若增加強暈+選擇性攻擊
相信大技傷害也會隨著降低

引用:
原帖由 我要殺人 於 2010-11-1 20:49 發表
JJ招大d毒好強
若增加強暈+選擇性攻擊
相信大技傷害也會隨著降低
55  沒差
幫織田軍加隻強暈唔錯

JJ佬舊版  3技應該換左佢 無實際用途 仲有智慧方面要提高/減低技能耗法
最簡單將3技加防變防智 咁已經好好

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2010-11-2 03:56 發表

55  沒差
幫織田軍加隻強暈唔錯
蜂須賀政勝
將會成為新一代神輔

16 12
發新話題