32 123
發新話題

VISCERAL又一傑作

[Close]

VISCERAL又一傑作

被稱為HUNTER之神既VISCERAL係相隔一年後終於出片喇
佢用HUNTER既動作,難度,真係點都想像唔到
無謂講咁多,立即去片......

[youtube]Tf1lLL5yuek&feature=recentlik[/youtube]

同高手玩得多之後就唔再鍾意用hunter高撲...

Good Good Good,好睇

比起我依d 2打6 我同佢既級數真係差咁皮....

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-11-1 15:19 發表
比起我依d 2打6 我同佢既級數真係差咁皮....
我驚人地唔明所以幫你解釋一下,
「比起我依d 2打6(2個我可以打6個人) 我同佢既級數真係差咁皮.... 」

我笑- -

回復 1# 的帖子

youtube用法 (點解禁多人唔知 = =)

[youtube ]Tf1lLL5yuek&feature=recentlik[/youtube ]

即係'v=' 後便既字串,唔駛成個網址

跳得勁似   <蜘蛛俠>

visceral 充份利用l4d1 hunter才得用的skill bunny hop
2:24 滑撲

引用:
原帖由 freedom98765 於 2010-11-1 16:04 發表

我驚人地唔明所以幫你解釋一下,
「比起我依d 2打6(2個我可以打6個人) 我同佢既級數真係差咁皮.... 」
等我講好d

我依d廢物 人地世界級hunter神手   我點比得上佢  我只係1個vlan1個小人物

人地去到街埸都有人認得佢啦-.-"  我去到街埸 人地踢我 都黎唔切啦

唔知佢玩左幾耐呢 都幾難下

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-11-1 17:59 發表

等我講好d

我依d廢物 人地世界級hunter神手   我點比得上佢  我只係1個vlan1個小人物

人地去到街埸都有人認得佢啦-.-"  我去到街埸 人地踢我 都黎唔切啦 ...
你入到街場都有人認得你la

回復 10# 的帖子

我去到街埸 人地踢我 都黎唔切啦<--- E句似講我D多
你而家都唔玩25喇-.-唔好再睇喇 再睇驚你中毒再玩25XD
如果你玩番25...遲D唔好撲中我就得

我比較想知道佢地點刪除血量顯示

1:38-1:50又係點整- -

其實佢果d除左幾下b-hop  其他彈牆高撲都唔係話好難咋喎 ..

要記住 ..
就算佢撲得準, 都要有人乖乖地俾佢撲中先得

32 123
發新話題