發新話題

VISCERAL又一傑作

[Close]
真係成個蜘蛛俠咁

引用:
原帖由 420dreamscape 於 2010-11-5 05:35 發表
其實佢果d除左幾下b-hop  其他彈牆高撲都唔係話好難咋喎 ..

要記住 ..
就算佢撲得準, 都要有人乖乖地俾佢撲中先得
我睇唔見有人係乖乖地咁比佢撲

仲勁過蜘蛛俠

套片真係整得好正

新手一問 點解佢可以飛到咁高同埋可以 連跳-.-

滑撲  勁野來

相信l4d1舊玩家都可以做到咁既花式-_-

我已經係1個例子

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-11-27 22:54 發表
我已經係1個例子
你都真係幾貪彩下 - -

的確好神~~
但樓上ge,其實5洗如此拜佢ma...
你只要做少少手腳,+多d 不同場地ge練習 即可.
咩野手腳?
好簡單,就好似視頻中ge hunter ,
set 用第三身. 再把視點距離set 到最高,
然後試下用你所知ge hunter跳法~
你就明我講咩la ~.~
當然,這的確係要多多練習~(英國d hunter player 都係教我用e焦~)

回復 25# 的帖子

好耶
又學到野

我仲神啦...唔係好識點跳..跳到又比人射...一係就跳得唔好...你地話我係咪神過佢
Yellow奶啜

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-11-21 15:49 發表

我睇唔見有人係乖乖地咁比佢撲
d人on居居咁四圍行
又唔係望住隻HUNTER飛落黎 ......
仲唔係乖乖地係咩 ...   都唔知佢係咪打pub錄低  又放上去

引用:
原帖由 420dreamscape 於 2010-12-3 04:04 發表

d人on居居咁四圍行
又唔係望住隻HUNTER飛落黎 ......
仲唔係乖乖地係咩 ...   都唔知佢係咪打pub錄低  又放上去
咁都叫戇居居回四圍行?
有望住隻HUN你留意唔到姐,大把火線向住隻HUN
咁VLAN入面幾位高手放出黎D片唔通又係乖乖地咁比人撲
實在驚訝

Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-12-4 00:13 發表

咁都叫戇居居回四圍行?
有望住隻HUN你留意唔到姐,大把火線向住隻HUN
咁VLAN入面幾位高手放出黎D片唔通又係乖乖地咁比人撲
實在驚訝
VLAN 入面有邊幾位高手呀 .. 講黎聽下 ;P

發新話題