47 1234
發新話題

全coop2女仔場9v9 !perks (2.0.5.0) 8 /12 - 25/12 相中既女仔會係到玩

[Close]

全coop2女仔場9v9 !perks (2.0.5.0) 8 /12 - 25/12 相中既女仔會係到玩

開放時間 下午4點打後
開放區域 Coop 02
提供模式 對抗
伺服器Admin daddy . minky baby  
(以上個2個女仔都係admin )
(你可以係多人既時間入去撞下佢)
伺服器M群 [email protected]
伺服器對象 女仔比較多
人數 20/20 (有2個花生位)

本server的資訊

Server更新

有關Server更新可加入M群查看。

無論你係新玩. 玩左好內都好...
都可以加我地依個M群
因為玩我地依個場可以識到男仔/女仔....

我們的服務器將會跟隨vlan版本更新,所以大家見到vlan有更新可以先更新,
再到此post看看我們的版本。因為vlan更新可以轉版本(方法請看*),
如發現本ser未更新最新版本,也可轉版本。

*去steamapps\common\left 4 dead 2/left4dead2/steam.inf

尼個埸好好玩架~唔似其他rpg咁~係玩技術~歡迎高手入埸切磋琢磨
我係99埸名叫用碌x 得閑入黎玩下~^^

引用:
原帖由 long3214 於 2010-11-2 17:52 發表
尼個埸好好玩架~唔似其他rpg咁~係玩技術~歡迎高手入埸切磋琢磨
我係99埸名叫用碌x 得閑入黎玩下~^^
=_________= 高手同新手一樣都希望你地入黎玩下

入過..見唔到個2位女仔咁..

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2010-11-3 20:06 發表
入過..見唔到個2位女仔咁..
你好飢渴

成日見你係唔同場 都做埋同一樣野

你係邊個,?))+++

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2010-11-5 17:58 發表
你係邊個,?))+++
你個名甘響係人都知la

每次入場第一句 問 有冇女仔 冇人應就走

之後每次聽到有女仔講野 就問邊個講野  岩岩邊個講野

之後一見人開咪就死釘睇下係咪佢 然後就勁叫人比msn

我諗你唔會否認 , 因為都大把人知

下,,,你係邊個,? 講...

呀謙呢次衰佐.....

引用:
原帖由 windsang 於 2010-11-6 08:58 發表

你個名甘響係人都知la

每次入場第一句 問 有冇女仔 冇人應就走

之後每次聽到有女仔講野 就問邊個講野  岩岩邊個講野

之後一見人開咪就死釘睇下係咪佢 然後就勁叫人比msn

我諗你唔會否認 , 因為都大把人 ...
呀謙 今次型哂啦你 !

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-6 12:54 發表

呀謙 今次型哂啦你 !
我係邊個已經唔重要

佢甘既反應已經認晒

=======================

你同另一個 開SER 既人 齊名

已經叫做二人組  但佢係傻仔 你就...

你可以得閒入d 多人 ser 問下  有邊個甘有福 同你齊名

你SER咩名先,?..

呀謙今日你威盡全埸wo

我都冇開ser 只係每次係多人ser

總會見你入黎 之後做同一個動作

引用:
原帖由 windsang 於 2010-11-6 17:35 發表

我係邊個已經唔重要

佢甘既反應已經認晒

=======================

你同另一個 開SER 既人 齊名

已經叫做二人組  但佢係傻仔 你就...

你可以得閒入d 多人 ser 問下  有邊個甘有福 同你齊名 ...
乜三哥你都會入多人場既咩 ?

P.S : 有200分就換左個頭像啦你 !

47 1234
發新話題