發新話題

全coop2女仔場9v9 !perks (2.0.5.0) 8 /12 - 25/12 相中既女仔會係到玩

[Close]
總會見你入黎 之後做同一個動作

問有冇女仔.?

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-6 19:29 發表

乜三哥你都會入多人場既咩 ?

P.S : 有200分就換左個頭像啦你 !
近呢1,2個月玩返 之後呢段時間就多數 去d多人場 吹水

間中傾傾下  比2人組其中一個入黎 搞到d人都唔敢出聲

而另一個每次 入黎就比人 串到死 都要認叻

所以 我對蕭呀謙 都幾大印象

我對蕭呀謙 都幾大印象

玩針對.?

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2010-11-6 19:41 發表
我對蕭呀謙 都幾大印象

玩針對.?
講事實 又點會係針對呢

更何況 我係因為呢件事 先有印象 ( 數下數下都唔止5次)

無做過又邊怕呢d閒言閒語

我唔記得你,,但你又記得我,,,好怪,,

引用:
原帖由 windsang 於 2010-11-6 19:38 發表

近呢1,2個月玩返 之後呢段時間就多數 去d多人場 吹水

間中傾傾下  比2人組其中一個入黎 搞到d人都唔敢出聲

而另一個每次 入黎就比人 串到死 都要認叻

所以 我對蕭呀謙 都幾大印象 ...
遲啲我都入黎陪你吹吹水 , 有時多人場做觀眾好過去玩 , 觀賞性更高 .

同埋個場真係有女仔做 ADMIN 咩 ? 女玩家我就見得多 , 女 ADMIN 真係聞所未聞 .

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2010-11-6 20:01 發表
我唔記得你,,但你又記得我,,,好怪,,
你知道自己做左d乜就ok
引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-6 20:02 發表

遲啲我都入黎陪你吹吹水 , 有時多人場做觀眾好過去玩 , 觀賞性更高 .

同埋個場真係有女仔做 ADMIN 咩 ? 女玩家我就見得多 , 女 ADMIN 真係聞所未聞 .
女admin 都有既 不過 係一d男仔開ser 比個管理權佢

引用:
原帖由 windsang 於 2010-11-6 20:18 發表
女admin 都有既 不過 係一d男仔開ser 比個管理權佢
咁既 ADMIN 無意思 ...

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-6 20:25 發表

咁既 ADMIN 無意思 ...
甘admin 不嬲係解管理員

你指既 係host-.-

引用:
原帖由 windsang 於 2010-11-6 20:26 發表

甘admin 不嬲係解管理員

你指既 係host-.-
我只覺得無論 admin 或 host 都同樣重要 , 如果個場主只係將「管理員權限」俾個兩個女仔 , 唔睇得出佢地做得好 .

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-6 20:31 發表

我只覺得無論 admin 或 host 都同樣重要 , 如果個場主只係將「管理員權限」俾個兩個女仔 , 唔睇得出佢地做得好 .
招牌來的

★★★全coop2得2個女仔玩既場 9 v 9 !perks (2048)★★★

引用:
原帖由 簡水 於 2010-11-6 23:17 發表
★★★全coop2得2個女仔玩既場 9 v 9 !perks (2048)★★★
我笑了

終於有個場專係for女仔喇
★melissa

因為依2日admin唔係香港..
所以星期6 同日都唔會見到依個場既出現
不過未知今晚ADMIN會吾會返HK
不過點都好, 希望大家可以多D入黎一齊玩下..

發新話題