發新話題

全coop2女仔場9v9 !perks (2.0.5.0) 8 /12 - 25/12 相中既女仔會係到玩

[Close]
引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2010-11-7 13:45 發表
因為依2日admin唔係香港..
所以星期6 同日都唔會見到依個場既出現
不過未知今晚ADMIN會吾會返HK
不過點都好, 希望大家可以多D入黎一齊玩下..
點解唔直接講admin北上尋歡

引用:
原帖由 Alex4ever 於 2010-11-7 19:18 發表

點解唔直接講admin北上尋歡
一家一齊上?

好耐無入過,得閒又入去又撲番兩野先

伺服器都沒開喔.....

如果場主係男既話
一定係一個咸濕仔
因為只係比兩個女仔做admin
重要強調個ser係多女仔
代表佢自己好想多D女仔入自己ser玩

如果場主係女既話
我冇野講

回復 2# 的帖子

玩技術就同人打44...唔係打99呀

i am 女

其實有女仔真係好好多架... 今日入max個場 本來有個人行得勁慢 係到射屍拎經 hard rain差佢上lift  個女仔一出聲佢9秒9跑入lift

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-11-11 21:48 發表
玩技術就同人打44...唔係打99呀
99唔玩技術既咩?節奏快d 對手相對都多左
仲更加巧反應啦

引用:
原帖由 xba 於 2010-11-13 00:35 發表
其實有女仔真係好好多架... 今日入max個場 本來有個人行得勁慢 係到射屍拎經 hard rain差佢上lift  個女仔一出聲佢9秒9跑入lift
5知個女仔係叫wing呢???好耐冇見呀wing姐玩

引用:
原帖由 long3214 於 2010-11-13 11:57 PM 發表

99唔玩技術既咩?節奏快d 對手相對都多左
仲更加巧反應啦
99真係玩5到技術 =,...,=
對手多左只係一個錯覺..........好簡單~
我問你, 你認為4個人同時出擊ge機率高d,定9個人同時出擊ge機率高d.
e 個係probability ge問題.
當然係4個人高d la~~
所以一般情況,你係5會1vs1 ge,一係3~4個 vs 1個 or 1個 vs 30~40個
e所有認為自己好強ge人 都係屬前者,
因為佢地係3~4個打1個,然後再3~4個打1個,然後再3~4個打1個,然後再3~4個打1個
最後佢就會話我地3~4個打9個la.
可惜,事實並非如此,
因為會有5~6 個人幫佢地"清屍" or "引屍".所以佢地就會先會維持3~4個vs1個ge情況
====================================================================
何以1個 vs 30~40個,
29~39個都係d 普通屍仔la =,...,=
不過,就算係1vs1 人都係打5過特感.
所謂 砍char,砍hunt,都係一d花式
隻char只要係最近距離來衝,(我指 係打左一下人先),就會100%捉到~當然,一d都5技術
hunt就5洗講la,係後面9 xxx 就得 a_a   .
====================================================================
但係打44就5同講法la.
4個人係屍仔ge幫助下同時出擊,3個捉左(人地煩緊清屍時,就係我地偷雞之時),
最後ge1個人就要以最快ge時間去x隻boomer or spitter,同時去救人 /
或者佢已經係中左boomer ge情況下 要清屍and救人...
兩者先係真正考驗個人ge技術ge時候!!
真正ge高手, 佢地講ge,係無傷過關.
所以高手同高手間,係5打對抗ge.....因為好無聊.有幾無聊真係可以講幾日....
只有打一下就-20~40hp ,射一下自己人就會down ge 專家戰役 (再經變態地修改,多tank多witch多c等等)
至能滿足佢地ge需要......我5係e種人.我只想入場,然後sm 人.....

引用:
原帖由 dedric1995 於 2010-11-14 11:50 發表

5知個女仔係叫wing呢???好耐冇見呀wing姐玩
應該係呀Hin`s個妹@@

wing近期唔係去左44場咩?

引用:
原帖由 flyc 於 2010-11-23 17:24 發表
wing近期唔係去左44場咩?
5g 不過我改左名 佢就5記得左我=.= (new name: dedric力場)

回復 41# 的帖子

不能同意更多
nnnnnn

發新話題