發新話題

[完成] 聯賽: ._. vs 星海

[Close]
又係自已話我地無應機
真係自相矛盾   
回埋上面先啦

我問緊你 你話時間就我地
點知5點又唔打得
之後自已兩個時間出黎
咁樣叫時間就我地?????
貴團理解能力甚高 佩服佩服

引用:
原帖由 _Jimmy 於 2010-11-7 13:01 發表
又係自已話我地無應機
真係自相矛盾   
回埋上面先啦
大佬 果時11點45分 你唔應機我就唔知點解
之後你又係到嘈 嘈到話9點打得 咁你仲嘈咩?

引用:
原帖由 _Jimmy 於 2010-11-7 13:02 發表
我問緊你 你話時間就我地
點知5點又唔打得
之後自已就俾兩個時間出黎
貴團理解能力甚高 佩服佩服 ...
得星期6 5點唔打得 其他時間都得...咁你要星期6 我咪比3點同9點 你大可以星期日先打

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 13:03 發表

大佬 果時11點45分 你唔應機我就唔知點解
之後你又係到嘈 嘈到話9點打得 咁你仲嘈咩?
真係唔知邊個ON_ 仔想嘈先
H_ _G_@@
空位文字自已填埋

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 13:05 發表

得星期6 5點唔打得 其他時間都得...咁你要星期6 我咪比3點同9點 你大可以星期日先打
問緊你
咁樣就叫時間就我地嗎
你係咪答題能力有問題呀??
時間就我地 就要俾時間我地簡????
24小時 時間就我地 就俾3點同9點

都係果句 等admin來算 off先88

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 13:07 發表
都係果句 等admin來算 off先88
逃避問題 不是正確的做法

你嘈完未 你好煩

對面 我地決定左會打... 原因我地都唔想不戰已勝
今晚得唔得?? 你地比時間 除左9點半後

對面嘈咩呢 就算打  你地都係系到柒架姐
有咩分別 真係單眼玩都win你啦 計分第一 算乜_??
ggx ID:SamueL.Silly
Vlan ID:ArSilly.
不要追逐我的影子 我只是傳說

引用:
原帖由 silly_sm 於 2010-11-7 15:22 發表
對面嘈咩呢 就算打  你地都係系到柒架姐
有咩分別 真係單眼玩都win你啦 計分第一 算乜_??
打都未打 就話人係度柒 gd

係啦 睇你d影片都知你地咩料 柒下柒下狂操計分就自以為很強串77 心諗:你咩料阿..
ps:我係串 但係建基於我實力

ggx ID:SamueL.Silly
Vlan ID:ArSilly.
不要追逐我的影子 我只是傳說

引用:
原帖由 silly_sm 於 2010-11-7 15:32 發表
係啦 睇你d影片都知你地咩料 柒下柒下狂操計分就自以為很強 心諗:你咩料阿..
ps:我係串 但係建基於我實力
原來狂操計分就以為很強
你e個論點好惦啵 係你自已vlan團唔夠人所以無得打計分 酸葡萄?
仲有 唔該你清楚 E+既._. 打聯賽果5個人 無一個係之前E個團打計分既人
唔知頭唔知路唔好亂吹 睇影片就知我實力 你睇過我係影片度有份打咩
唔係係度吹啦^___^ 咁吹得 返你既GGX 啦

吹到建基於你實力俾你羅埋信6冠軍又點  網絡英雄><? 做人態度做到咁
仲要爆哂粗

對面點啊 E加/今晚打唔打得??

發新話題