16 12
發新話題

前田慶次

[Close]

前田慶次

我覺得前田慶次既血量太多,
1LV己經有92~110高攻擊力,容易尾刀
仲要有加速,暈技,減移速,大絕減攻速
雖然前期極度貧魔,但只要魔鋼就能彌補
前期1對1,從來只有佢殺人
冇乜幾隻英前期可以殺到佢 (除直江)
希望可修改設定,適量咁調整血量
等佢冇咁屈

請大家善意討論
有錯勿插

佢血量低左好難追殺入塔...d技起手大 閃慢速 連閃介都走到...而且1枝清酒都唔洗比佢殺

再改低血量只會令佢更冷門-.-

引用:
原帖由 AsYouKnow 於 2010-11-6 23:01 發表
再改低血量只會令佢更冷門-.-
唔覺得佢冷門..
你個人既睇法姐..

點講都好
樓主都識講係「前期」啦

引用:
原帖由 戴能獲 於 2010-11-7 02:40 發表

唔覺得佢冷門..
你個人既睇法姐..
我個人覺得唔算冷門...
單拖的確幾屈機

1.前田慶次屈的效果只在於路人場
2.比較懂保命點都知.閃介 清酒 + 少許反應都可以應附 可在加個魔符

引用:
原帖由 全新感覺 於 2010-11-7 15:08 發表
2.比較懂保命點都知.閃介 清酒 + 少許反應都可以應附 可在加個魔符
1. 我就唔知係咪... 2. 我覺得係

引用:
原帖由 全新感覺 於 2010-11-7 15:08 發表
你緊係無睇過前田慶次直擊無田 義龍定啦

答案就係前田輸左

打到佢地開大走佬 ..:D   

又唔係單機既  有人輔的 前田打唔入武田

需要打一場嗎 我就用比你睇   

我覺得 前田無需要大改變既. 竟然 佢少魔自然會多血既

樓主話 佢只要買多個mp鋼就ok. 咁也就代表 佢需要付出多900才能夠正常d mp使用量

樓上幾位 話帶d 清酒 魔符就可以避難 相信 等前田出番個吹箭

你就會覺得點解跑唔快=[

清酒可以救你

16 12
發新話題