發新話題

★智慧/力量型的隱英?!★

[Close]

★智慧/力量型的隱英?!★

隻隻隱英都是主要靈活的英雄,
如果創做 一/二隻主要智慧的英雄和
主要力量的英雄做隱英

一來可以增加v中隱英的機會
二來可以吸引玩家

咁就唔同左感覺
變左其他版本

引用:
原帖由 戴能獲 於 2010-11-7 02:38 發表
咁就唔同左感覺
變左其他版本
改中立將宮本變力英    佐木變智英and有240攻擊距離(近攻智英不公平 )
其他不變
秋風-  目標

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-11-7 03:57 發表

改中立將宮本變力英    佐木變智英and有240攻擊距離(近攻智英不公平 )
其他不變
上泉做力英會否更好

佐木變智英and有240攻擊距離

呢點咪變左版囉...

佐佐木點做智英..另外我覺得唔洗智隱英

引用:
原帖由 戴能獲 於 2010-11-7 04:23 發表

上泉做力英會否更好

呢點咪變左版囉...
上泉轉力英仲洗玩既=,=''
上泉長開1技已經係半隻長宗
轉埋力英真係唔洗死=.=

引用:
原帖由 戴能獲 於 2010-11-7 04:23 發表

上泉做力英會否更好

呢點咪變左版囉...
我覺得       2軍都擁有一隻敏捷型隱英  比較好

將中立的敏捷型英拆分為力量型宮本    and     智慧型佐佐木
咁樣令雙方都有機會獲得力. 敏. 智型隱英        而且宮本隻英成身肌肉     叫做力英好似比較好
上泉變力英的話   咁織田軍隻柳生點算      一樣變埋做力英嗎

原因:  佐佐木12 大技都幾高輸出      做智英玩連技唔成問題      而且敏捷成長不變既話後期轉攻都係可觀
比240攻距佢 係因為智英近攻好蝕底     600又太多    比240唔多唔少就足以平行佢

另外唔好再針對變唔變版既問題了
就算點改    都係隱英      隱英10年先v中一次         就算改左都唔太影響吧??
如果下下都話  唔想變   咁仲有進步既?  f版原意係放慢腳步去變版    唔會再好似s版咁勁大步去變

秋風-  目標

發新話題