發新話題

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

[Close]
算吧,樓主開這如此無聊的post目的都只是引起公眾的不滿和諧注視,
各位還是別再中計好了,回覆他代表自己已中計,他內心在嘲笑你們這般愚蠢。
P.S.  我真愚蠢!
[Neil_Dylandy]M*S~

如果我冇估錯,你係話我地出晒lift唔夠你果個,講真,我最憎人無禮貌,語氣差,你d咁既態度我都懶得理你,比我會由你去死,係shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋,仲即刻改自己名叫manson話叫我地係vlan約戰......我都即刻問你,咁樣有咩意思,約戰輸贏代表d咩?你係唔係覺得你贏左就代表我地沖出去唔岩?我地唔介意比人label我地server,清者自清,再講...又要我拎d經濟效益出泥講==,我地唔係非牟利團體,唔滿意既可以提出,亦會接受,但唔係老馮做到你滿意,BY THE WAY我係ARIS

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-15 12:35 發表
如果我冇估錯,你係話我地出晒lift唔夠你果個,講真,我最憎人無禮貌,語氣差,你d咁既態度我都懶得理你,比我會由你去死,係shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋,仲即刻改自己名叫manson話叫我地係vlan約戰......我都即刻問你,咁樣有咩意思,約戰輸贏代表d咩?你係唔係覺得你贏左就代表我地沖出去唔岩?我地唔介意比人label我地server,清者自清,再講...又要我拎d經濟效益出泥講==,我地唔係非牟利團體,唔滿意既可以提出,亦會接受,但唔係老馮做到你滿意,BY THE WAY我係ARIS
你咩事呀而家? 而家呢個post唔係Manson開架喎, 你有病呀?
呢個post係講高對, 我地尋晚玩8v8, 咁關咩事? 撞親個腦???
而且我地無比人kick過, 何以見得個post係我地開呀??
仲有我地唔係中小學生, 我地無咁無聊+得閒咁做.
會唔會呢個post係你搵人開新ac, 再開post黎屈Manson呀?? 睇黎好有可能喎

仲有打機呢家野講唔掂咪係番打機解決囉, 有咩問題?
佢都係提出約戰想技術交流下者, 你唔想可以話唔約架, 我地無迫你架喎

岩喇, 你而家講到自己咁岩咁勁, 咁你想唔想約? 去證明你既打法勁過我地既打法囉
仲有我覺得trista幾好喎, 呢d咪叫有前途囉, 肯聽教, 人地咪會進步囉, 朋友都多d呀

你講埋d咩非牟利唔關我地事, 你同番樓主講is ok

你叫ARIS? 哦. 唔記得喎
不過我就記得你地尋日有人講過 "我話你知呀, 我係呢個SER既admin, 我鍾意點就點"

笑而不語啦

P.S. 唔該你分下段啦好似生語癌咁好難睇啊lol

哦~咁你當我誤會啦~如有咩唔滿意我同呀MANSON道個歉先~講真...我都係得閒先玩下~你要約戰應該問下SHOOTER等人,致於佢應唔應你約我答唔到你~我一向唔係呢個SERVER既ADMIN,你講果句說話,我答你100個PERCENT唔係我講~不過呀MANSON哥果下真係有小小唔善意,你都唔洗咁激動,我都係想話比你地聽,我地唔係為人地服務,打機JA,唔洗咁認真

仲有呀,我冇話自己打得叻呀~我廢到爆架,又唔係日日打~冇人話邊個屈邊個,係我自己誤會姐不過呀MANSON哥沉日話約戰果下我真係笑左.....==我笑並唔係覺得我地唔會輸,係笑好無聊....打機打到上晒腦(個人認為,係唔係唔評論)

你唔洗亦都唔需要記得我,你記得既話我會多謝你有心,我亦唔係常客

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-15 22:03 發表
哦~咁你當我誤會啦~如有咩唔滿意我同呀MANSON道個歉先~講真...我都係得閒先玩下~你要約戰應該問下SHOOTER等人,致於佢應唔應你約我答唔到你~我一向唔係呢個SERVER既ADMIN,你講果句說話,我答你100個PERCENT唔係我講~不過呀MANSON哥果下真係有小小唔善意,你都唔洗咁激動,我都係想話比你地聽,我地唔係為人地服務,打機JA,唔洗咁認真

仲有呀,我冇話自己打得叻呀~我廢到爆架,又唔係日日打~冇人話邊個屈邊個,係我自己誤會姐不過呀MANSON哥沉日話約戰果下我真係笑左.....==我笑並唔係覺得我地唔會輸,係笑好無聊....打機打到上晒腦(個人認為,係唔係唔評論)

你唔洗亦都唔需要記得我,你記得既話我會多謝你有心,我亦唔係常客

誤唔誤會我唔知啦, 得你先知啦
哦, 咁者係你唔打? ok.
有咩無唔無聊打唔打上腦? 你意思約戰=無聊+打機打上腦?
你呢下我都要笑呀, 真係世事都比你看透啦高人

咁我明白你意思啦, 者係人地打4v4 got4 個d全部都係無聊+打機打上腦
明白晒!!

嗯~我已經解釋~MANSON哥唔接受既話我都冇辨法各人有唔同既思想同諗法~你要點諗我都阻你唔到~
我唔會去肯定每一樣唔關自己既事,你話係咪係LAW~
呀~係呀~小弟既語文能力真係唔太好,唔介意既比比面

如果你覺得我好笑既~你咪笑LAW~冇人會唔比你笑,大家都有唔同既觀點姐~

嗯,我接受你語文能力有問題呢個事實
再者,你屈我話係我開post呢個係第一個問題,你say完sorry又點?我接受唔到lo.
唔係好明白,你話叫我約戰要搵番shooter等人,又話你唔係呢個ser的admin,但係你d留言又講話"我地唔介意比人label我地server,我地唔係非牟利團體等等)講到你係admin咁波

你一再使用"我地"呢個詞係咩意思?你的意思係你的留言=shooter ser admin的意思嗎?
至於你話你廢到爆,呢一點我都清楚,唔使重點說明
我玩開44約戰一向係平常事,我轉番我個名叫佢地約我戰都好正常姐,唔轉番真名人地點約我戰?
笑人前請先諗下有無呢個資格去笑,否則都只係五十步笑百步

而家我接受唔到你屈我開呢個post呢件事
唔知你呢個廢到爆的ARIS玩家想唔想玩番場got 4 or got 8 呢
不過你咁清高,都無咩可能會同我打嫁啦
Manson

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 20:01 發表

你咩事呀而家? 而家呢個post唔係Manson開架喎, 你有病呀?
呢個post係講高對, 我地尋晚玩8v8, 咁關咩事? 撞親個腦???
而且我地無比人kick過, 何以見得個post係我地開呀??
仲有我地唔係中小學生, 我地無咁無聊+得閒 ...
死 第一個post見唔到

聽ching講個post講高對

係唔係講shooter?
shooter有玩過高對咩??? 佢玩高對都唔同我講orz

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 23:43 發表

唔好意思, 而家回你既係Lynn本人, 唔係Manson, 唔該你搞清楚
睇黎你腦筋真係唔係幾靈活
咁我都建議你收聲唔好再回
因為我都唔係好想同一個會因為第2個玩家同自己撞名而專登開post既人講野
一個人要自己丟架起上黎係 ...
無言  唔清楚又講係高對 俾你fake左-0-

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-15 23:46 發表

無言  唔清楚又講係高對 俾你fake左-0-

fake?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 23:51 發表

fake?
- - 好明顯係D 人冇腦亂寫既報復post   真係唔知點解點解有D人會無聊到禁

而我岩岩係問- -係唔係shooter玩高對  可能我既問題 搞到我覺得你寫shooter有   我錯sorry
而你CAP個張圖好彩唔係講shooter   唔係真係嚇死我

發新話題