發新話題

[完成] 聯賽: EyeShield vs FoR_L

[Close]

聯賽: EyeShield vs FoR_L

遊戲類型: 信長聯賽
比賽模式: 互換交量
比賽限期: 2010-11-30 00:30
比賽規則: 敬請認真閱讀 聯賽規則
挑戰內容: 織田軍開場, 第二回合互換陣型

!

對面今晚打             ,

在潛水否??                    .

我係msn同你約時間
你話我潛水
對面星期5,6,日 都唔得閒 怎打

6日  我地傍晚同夜間等你地on   而你地依兩日又無作出回覆系e個貼

吹到兩日

Saturday, 27 November, 2010
丫倫 MaN ([email protected])
(W)-                     '-'  ♥ChonG;`  . ([email protected])

(16:37) 丫倫 MaN: 你好
(16:37) -: 今日吾知得吾得
(16:37) 丫倫 MaN: 時間如何?
聽日 ?
(16:37) -: 聽日要打比賽 .
(16:38) 丫倫 MaN: 今日打 ?
(16:38) -: 宜家d人末番 答吾到你住
你地幾點都得?
(16:39) 丫倫 MaN: 你見到我on都應該得
(16:40) -: ok  
(16:40) 丫倫 MaN: um
今日唔得 ?
(16:40) -: 我盡量搵下人   
(16:40) 丫倫 MaN:
聽日就一定唔得 ?
(16:40) -: 應該系

星期6 我地等到5點幾你地都話唔得 5點幾算傍晚?
你地自己話星期日打比賽  唔打得
等我地on?

抱歉   我無同條友講  令佢有誤會 你地今晚得嗎 ?

每逢星期2會用作評分及處理比賽爭議,所以星期2不能比賽。
打得?

其實係星期2打完  然後帖內回覆  目前我勉強都會作算

就帖內回覆  比較難判斷

27日19:41 eyeshield叫當晚打  但就msn對話顯示 27日16:40~17:xx eyeshield係打唔到
似乎無同對手好好聯絡

而後for_l聲稱eyeshield 5,6,日都無時間打  但eyeshield表示6,日都有等for_l打
而27日(星期6)eyeshield應該係下午唔得閒  而夜晚就有時間  但始終無同對手好好約實時間
eyeshield星期日則要打比賽

總的來說  我認為eyeshield同聯絡人有分歧(11#)  加上比唔出實則時間  所以約唔成  故判for_l勝
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

只好怪我無好好約時間 抱歉     

發新話題