發新話題

新手求教

[Close]

新手求教

我今日DL左龍谷玩....玩戰士...諗住升物劍.咁應該+咩技??
同埋係咪打主線任升得最快???
幾LV先開始同人組隊升??

仲有咩可以提下我?

唔該

賢者單刷最強
但裝備應該系貴 國服是這樣
祭祀最易玩不多洗裝備補血盾擋

最好就1lv同人組,
如果見到好組員 1日最快可以上到11lv

同埋搵點技果d 係巴哈 搵半糖

引用:
原帖由 火月. 於 2010-11-28 02:20 發表
最好就1lv同人組,
如果見到好組員 1日最快可以上到11lv

同埋搵點技果d 係巴哈 搵半糖
我單刷10LV +50% 港服D人唔出聲......我之前玩D台灣GAME..人地好有禮貌.又肯教人

引用:
原帖由 [C]haOs_s0s 於 2010-11-28 02:20 發表
賢者單刷最強
但裝備應該系貴 國服是這樣
祭祀最易玩不多洗裝備補血盾擋
咁我新手.玩戰士係咪唔好? 次次打.建議兩人果D任都唔夠打..血多超攻又高

我建议玩祭祀 因为之后打D野都要祭祀
祭祀只要識補血同盾擋=無敵 裝備需求吾系幾大

相反戰士 戰神 劍圣 果D我玩國服最多人個華東電信一

一件破壞的XX起碼要600j以上更好屬性會更高

祭祀冇咩需求 加上t3改到變態招盾擋  

引用:
原帖由 [C]haOs_s0s 於 2010-11-28 14:45 發表
我建议玩祭祀 因为之后打D野都要祭祀
祭祀只要識補血同盾擋=無敵 裝備需求吾系幾大

相反戰士 戰神 劍圣 果D我玩國服最多人個華東電信一

一件破壞的XX起碼要600j以上更好屬性會更高

祭祀冇咩需求 加上t3 ...
祭祀係咪正係識補血同頂怪?? 咁咪一定要同人組隊LO

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-11-28 20:56 發表

祭祀係咪正係識補血同頂怪?? 咁咪一定要同人組隊LO
唔係-_-d技都好勁,加技請睇http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=317968&extra=page%3D1
羽龍

引用:
原帖由 羽惑♂瞬滅 於 2010-11-28 21:21 發表

唔係-_-d技都好勁,加技請睇http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=317968&extra=page%3D1
祭司邊方面勁D 賢者邊方面勁D  
打副本.組隊,PVP.單挑
求解

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-11-28 23:29 發表

祭司邊方面勁D 賢者邊方面勁D  
打副本.組隊,PVP.單挑
求解  
打副本我覺得要法師,PVP傭兵,組隊4職吧
羽龍

吾洗 你玩賢者既 後期都好有力 祭祀D電棒=屈  系咁放都得
呢個變左祭祀可以單刷地獄犬同獅子既要點  你玩祭司你夠時間可以慢慢泥 到後期你會發現
無論D地獄犬 獅子  都會要  基本上盾擋=無敵 加D雷電技能

可以玩純奶或暴力祭司即系雷電果種  我都系建議玩純奶加小小攻擊技能咁會好D

引用:
原帖由 [C]haOs_s0s 於 2010-11-29 00:17 發表
吾洗 你玩賢者既 後期都好有力 祭祀D電棒=屈  系咁放都得
呢個變左祭祀可以單刷地獄犬同獅子既要點  你玩祭司你夠時間可以慢慢泥 到後期你會發現
無論D地獄犬 獅子  都會要  基本上盾擋=無敵 加D雷電技能

可以玩純 ...
咁係咪玩祭司好D??
純奶好D?? 要+D咩技???純奶咪一定要組隊先打到?

發新話題